Μώραλης: «Νέο κολυμβητήριο στον Πειραιά»

Μώραλης: «Νέο κολυμβητήριο στον Πειραιά»

Τα πλάνα του Δήμου Πειραιά, να χτίσει νέο κολυμβητήριο που θα στεγάσει τις ομάδες αποκάλυψε ο Γιάννης Μώραλης στη συνέντευξη Τύπου για το Final-4 της Ευρωλίγκας που διοργανώνει ο Ολυμπιακός και η ΚΟΕ.

174839
Νέο κολυμβητήριο σκοπεύει να χτίσει ο Δήμος Πειραιά, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Μώραλης στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Final-4 της Ευρωλίγκας πόλο γυναικών που διοργανώνει ο Ολυμπιακός και η ΚΟΕ.

Ο δήμαρχος Πειραιά έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου και μίλησε για την ικανοποίηση να υποδεχτεί η πόλη τη διοργάνωση, αλλά και την παρουσία των «ερυθρόλευκων».

Πέραν του Γιάννη Μώραλη, το παρών στην εκδήλωσε έδωσαν ο πρόεδρος της ΚΟΕ και αντιπρόεδρος της ΛΕΝ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου, Μάρκο Μπίρι, ο γενικός γραμματέας του ερασιτέχνη Ολυμπιακού κύριος Μιχάλης Υδραίος και η Γενική Διευθύντρια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Ο Γιάννης Μώραλης τόνισε στην τοποθέτησή του: «Αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που ο Πειραιάς θα φιλοξενήσει μια τέτοια διοργάνωση. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί σε αυτό το τουρνουά θα συμμετάσχει και η ομάδα της πόλης μας, ο Ολυμπιακός, μια ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου, που είναι πρεσβευτής της πόλης του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή της πόλης μας και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Το κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» πιστεύω ότι μπορεί να φιλοξενήσει μια τέτοια διοργάνωση.

inner

Θα θέλαμε στην πόλη μας και σκοπεύουμε τα επόμενα χρόνια να δημιουργήσουμε στον Πειραιά, ένα κολυμβητήριο πολύ καλύτερο από αυτό, ώστε να μπορούν να φιλοξενούνται αγώνες υψηλού επιπέδου και να έχουν οι ομάδες μας, πολύ καλύτερες εγκαταστάσεις για να δουλεύουν και να προετοιμάζονται. Έχουμε τη διάθεση να φιλοξενήσουμε όλους τους ανθρώπους των ξένων αποστολών που θα βρεθούν εδώ, οι οποίοι στοχεύουμε να γνωρίσουν τις ομορφιές της πόλης μας, του Πειραιά, παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, ώστε η διοργάνωση να έχει επιτυχία, να μην υπάρχουν προβλήματα και είμαστε αισιόδοξοι για την έκβασή της. Εύχομαι καλή επιτυχία και στις τέσσερις ομάδες και φυσικά κάτι παραπάνω στον Ολυμπιακό. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια, σε γεμάτες εξέδρες και ευελπιστώ ότι αυτή είναι η αρχή μιας σειράς πολύ σημαντικών διεθνών διοργανώσεων, τις οποίες θα φιλοξενήσουμε».