«Meeting» για τους ισχυρούς του πλανήτη

«Meeting» για τους ισχυρούς του πλανήτη

lw2171_52294880_720x450

Επιχειρηματίες από ολόκληρο τον πλανήτη αλλά μόνο οι… πλουσιότεροι και ισχυρότεροι, θα βρεθούν στη Σικελία, προσκεκλημένη της Google, που διοργανώνει ένα συνέδριο σε ένα πολυτελές resort.

Το «camp» όπως το λέει η google αναμένεται να αφήσει εποχή ενώ σύμφωνα με τις New York Times, πρόκειται για το «Νταβός του καλοκαιριου».

Προσκλήσεις για το συνέδριο έχει λάβει μόνο η ελίτ του διεθνούς επιχειρείν, ωστόσο η Google τους παρότρυνε να φέρουν και τις οικογένειές τους, για μία εβδομάδα όπου η συζήτηση επί διεθνών ζητημάτων θα συνοδευτεί από χαλάρωση κάτω από τον ήλιο της Μεσογείου.

Το παρόν αναμένεται να δώσουν μεγάλα αστέρια του τεχνολογικού κλάδου, όπως ο Elon Musk της Tesla, ο Evan Spiegel της Snapchat, οι μεγαλοεπενδυτές Ben Horowitz και John Doerr και ο CEO της Uber, Travis Kalanick.

Επίσης, αναμένεται να εμφανιστούν ο CEO της Goldman Sachs, Lloyd Blankfein, ο επικεφαλής της Deutsche Bank Anshu Jain, η διευθύντρια της Huffington Post, Arianna Huffington, η σχεδιάστρια μόδας Tory Burch και η ηθοποιός Eva Longoria.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Verdura Golf and Spa Resort της Σικελίας.

Πηγή : http://www.axiaplus.gr/