Μαρινάκης: «Δεν πωλείται το Λιμάνι»

Μαρινάκης: «Δεν πωλείται το Λιμάνι»

Την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι ο ΟΛΠ θα διατηρήσει το δημόσιο χαρακτήρα του, αν εκλεγεί δήμαρχος την Κυριακή ο Γιάννης Μώραλης, έδωσε την Παρασκευή ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

marinakis12

Σίγουρος ότι νικητής θα είναι ο Πειραιάς, εμφανίστηκε την Παρασκευή ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Πειραιάς Νικητής» εξέφρασε την αντίθεσή του με την μονοπωλιακού χαρακτήρα ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς. 

Ο κ. Μαρινάκης σε συνέντευξή του στο «Βήμα Fm» ανέφερε ότι «με δήμαρχο τον Γιάννη Μώραλη, το Λιμάνι δεν θα πουληθεί» και παράλληλα θα δημιουργηθούν 35.000 νέες θέσεις εργασίας που θα αναδείξουν τον Πειραιά σε ναυτιλιακό κέντρο της Μεσογείου. 

Πιο αναλυτικά: 

Χαρακτήρισε «καταστροφικό» το σχέδιο που έχει δρομολογηθεί μέσω ΤΑΙΠΕΔ, και στηρίζει και ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά και εκ νέου υποψήφιος, Βασίλης Μιχαλολιάκος, για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ με την πώληση των μετοχών σε έναν μόνον ιδιώτη. 

Είπε ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» είναι ολοκληρωμένο, τιμολογημένο και τεκμηριωμένο και αναλύει από πού προέρχονται τα κονδύλια και πώς θα γίνει η διαχείρισή τους. 

Επανέλαβε ότι στόχος της παράταξης είναι το Μεγάλο Λιμάνι της χώρας να αναδειχθεί σε ναυτιλιακό κέντρο ολόκληρης της Μεσογείου και η πόλη σε αυτόνομο τουριστικό προορισμό. 

Τέλος, στην ερώτηση αν και ποιον υποψήφιο στηρίζει στην Περιφέρεια Αττικής, ο κ. Μαρινάκης απάντησε : 

«Δεν μας ενδιαφέρει εάν θα εκλεγεί η κ. Δούρου ή ο κ. Σγουρός, αυτό που θέλουμε είναι να έχει ο Γιάννης Μώραλης μία σωστή συνεργασία με τον επόμενο περιφερειάρχη. Αυτό που προτιμώ είναι να δω τον Πειραιά νικητή…»!