Κατονόμασαν Μελισσανίδη

Κατονόμασαν Μελισσανίδη

Μετά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τόσο ο Γιώργος Σαρρής στην κατάθεσή του στον αθλ. εισαγγελέα, όσο και ο Χριστόφορος Ζωγράφος στη μήνυση που κατέθεσε κατονόμασαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

082409

Το δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει πλέον η υπόθεση του Χριστόφορου Ζωγράφου και η υπόθεση παίρνει μεγάλες διαστάσεις, φέρνοντας σε μετωπική τον Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε χθες στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και δεν παρέκκλινε από όσα είχε καταγγείλει στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, όταν και είχε εμπλέξει άμεσα τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ με τον ξυλοδαρμό του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, όσο και με απειλητικά τηλεφωνήματα προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ για ορισμούς διαιτητές. Όπως λένε από πλευράς «ερυθρολεύκων», ο πρόεδρος της ΠΑΕ έκανε ό,τι ήταν να κάνει από την πλευρά του και πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη, από την οποία περιμένουν έρευνα σε βάθος για να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν ευθύνες.

Την καταγγελία-κατάθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη υποστήριξε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής. Αν κι επισήμως δεν υπήρξε ενημέρωση, πληροφορίες αναφέρουν πως στην κατάθεσή του στον αθλητικό εισαγγελέα επιβεβαίωσε όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατονομάζοντας τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τηλεφωνήματα που του έκανε σχετικά με ορισμούς διαιτητών.

Όσο για τον Χριστόφορο Ζωγράφο, που πήρε εξιτήριο μετά από έξι μέρες νοσηλείας, κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για την επίθεση που δέχτηκε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στη μηνυτήρια αναφορά του υποστηρίζει πως είχε δεχτεί απειλές από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, που θα κληθεί να καταθέσει σε άλλη ημερομηνία και πιθανότατα τελευταίος, θα περάσει σήμερα στην αντεπίθεση μέσω συνέντευξη Τύπου, στην οποία λίγο-πολύ αναμένεται να πει όσα προτίθεται να πει και στον αθλητικό εισαγγελέα όταν έρθει η ώρα.