Η απάντηση του Τζέι στον «Σάμι» (vid)

Η απάντηση του Τζέι στον «Σάμι» (vid)

Δεν θα μπορέσει τελικά ο μικρός Τζέι να ταξιδέψει στη Βραζιλία για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες του αγαπημένου «Σάμι» και των υπόλοιπων παικτών της Εθνικής κόντρα στην Κόστα Ρίκα.

085151

Τις ευχές του στον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά, και τα υπόλοιπα παιδιά της Εθνικής Ελλάδας για πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ της Βραζιλίας έστειλε ο Τζέι Μπίτι. 

Μετά από μία μεγάλη κινητοποίηση που υπήρξε μέσω του Facebook για να ταξιδέψει ο μικρός στη χώρα του καφέ και να δει από κοντά τον αγώνα της «γαλανόλευκης» με την Κόστα Ρίκα, η ΕΠΟ μετά από παράκληση και του διεθνούς φορ αποφάσισε να καλύψει όλα τα έξοδα για να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία χιλιάδων ανθρώπων. 

Ωστόσο, ο πατέρας του παιδιού γνωστοποίησε πως αυτό δεν είναι δυνατό και εκείνο με τη σειρά του έστειλε ένα συγκινιτικό μήνα στον «Σάμι» του. 

«Σε ευχαριστώ Σάμι. Ελπίζω να πάρεις το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν θα είμαι εκεί, αλλά σε αγαπώ πάρα πολύ και ελπίζω να κερδίσετε. Come on Sammy», ήταν τα λόγια του παιδιού που τον έχουν λατρέψει όλοι από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην επιφάνεια η ιδιαίτερη σχέση του με τον Γιώργο Σαμαρά. 

Από την πλευρά του, ο πατέρας του παιδιού (Μάρτιν Μπίτι) έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης

«Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματά σας. Σήμερα λάβαμε μία φανταστική προσφορά, να παρακολουθήσουμε από κοντά το Παγκόσμιο Κύπελλο και τον ήρωα του Τζέι, τον Σαμαρά. Δυστυχώς, ήμασταν ήδη στον δρόμο για το αεροδρόμιο, ξεκινώντας τις οικογενειακές μας διακοπές. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους για αυτό που έκαναν για τον Τζέι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη και θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Τζέι μόλις είδε τις δηλώσεις του Σαμαρά ήθελε να απαντήσει… Σας ευχαριστούμε όλους». 

Δείτε την ανάρτηση