Οι 10 καλύτερες εφαρμογές των Mac OS X

 5. Alfred (κόστος: 26 δολάρια, 19.50 ευρώ) Crayons Ltd

5-alfred

 

Το Alfred είναι η καλύτερη εφαρμογή αναζήτησης που υπάρχει στα Mac παίρνοντας την θέση του πολύ προβληματικού Spotlight καθώς σας προσφέρει πολύ χαμηλούς χρόνους εντοπισμού του αρχείου που θέλετε αλλά και περαιτέρω άνοιγμα και εξερεύνησή του.

4. Default Folder X (κόστος: 34.95 δολάρια, 26 ευρώ) St Clair Software

4-Default-Folder-X

 

Το Default Folder X αποτελεί μια καλή λύση εξερεύνησης του συστήματός σας καθώς μπορεί να εντοπίζει αρχεία εύκολα, να ανοίγει τους πρόσφατους φακέλους, να τους επεξεργάζεται και άλλα πολλά.

3. iStat Menus (κόστος: 16 δολάρια, 12 ευρώ) Bjango Pty Ltd

3-istat-menus

 

Το iStat Menus σας επιτρέπει να έχετε μια πλήρη επίγνωση του συστήματος σας καθώς αυτού θα έχετε την δυνατότητα να βλέπετε την χρήση της CPU, της μνήμης, του δίσκου , της θερμοκρασίας και άλλων πολλών στοιχείων.

2. 1Password (κόστος: 49.99 δολάρια, 37.50 ευρώ) AgileBits Inc

2-1password

 

Θωρακίστε το Mac σας τώρα! Το 1Password σας δίνει την ευκαιρία να κλειδώσετε τους προσωπικούς σας κωδικούς και λογαριασμούς που χρησιμοποιείτε στο internet αλλά και πολλών ειδών δεδομένα όπως software licenses. Επίσης υποστηρίζει και άλλα λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows και Android αλλά και browsers όπως τα Chrome και Firefox.

1. Moom (κόστος: 10 δολάρια, 7.50 ευρώ) Many Tricks

1-moom

Συντομεύσεις πληκτρολογίου, διαχείριση πολλών παραθύρων ταυτόχρονα, mouse resizing, snap tool και άλλα πολλά στην εφαρμογή Moom η οποία και αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα κόστους σε σχέση με όλα αυτά που προσφέρει.

apple-mac-store-apps-412x275

Πηγή : ModernGamer.gr

Ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής στην καλύτερη τιμή της αγοράς από την insurancemarket. ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Γυναικεία ρούχα , παπούτσια και αξεσουάρ σε τιμές ΣΟΚ μέχρι και      -80 %. Δείτε εδώ

Ανδρικά ρούχα , παπούτσια και αξεσουάρ σε τιμές ΣΟΚ μέχρι και      -80 % . Δείτε εδώ