Οι 10 καλύτερες εφαρμογές των Mac OS X

10. Printopia (κόστος: 19.95 δολάρια, 14.99 ευρώ) Ecamm Network

10-printopia

 

Το Printopia είναι μια εφαρμογή η οποία μπορεί να συνδέσει τις iOS συσκευές με εκτυπωτές παλιότερης τεχνολογίας καθιστώντας τους έτσι συμβατούς ώστε να μην χρειαστεί να αγοράσετε καινούργιο.

9. Caffeine (κόστος: Δωρεάν) Lighthead Software

9-caffeine-900-90

Η εφαρμογή Caffeine κρατάει το Mac σας “ξύπνιο” όταν αυτό είναι ενεργό μην επιτρέποντας αυτό να σβήνει όταν π.χ διαβάζετε κάτι ή φεύγετε για λίγο από μπροστά του.

8. FunctionFlip (κόστος: Δωρεάν) Kevin Gessner

8-functionflip

Το FunctionFlip σας επιτρέπει να αλλάξετε τα hotkeys του πληκτρολόγιού σας ώστε να κάνετε διάφορες ενέργειες γρηγορότερα. Είναι χρήσιμο κυρίως για τους κατόχους παλιών Mac τα οποία τρέχουν νεότερες εκδόσεις του iOS και τα οποία εφαρμόζουν τα παλιότερα hotkeys με περιορισμένο εύρος δυνατοτήτων.

7. BetterZip Quick Look Generator (κόστος: Δωρεάν) MacItBetter

7-betterzip

 

Η εφαρμογή BetterZip Quick Look Generator σας επιτρέπει να ανοίγετε σε πολύ μικρό χρόνο όλα τα zip αρχεία πατώντας απλά το Space αποτελώντας για εκείνους οι οποίοι δέχονται πολλά zip αρχεία καθημερινά την καλύτερη λύση.

6. Hazel (κόστος: 28 δολάρια, 21 ευρώ) Noodlesoft, LLC

6-hazel

 

Το Hazel αποτελεί το απόλυτο εργαλείο αυτοματοποίησης του Mac σας. Με αυτό θα έχετε την δυνατότητα να δώσετε τις κατάλληλες εντολές για συγκεκριμένες κινήσεις από το Mac και αυτό να τις εκτελέσει! Για παράδειγμα μπορείτε να του ορίσετε να διαλέξει προκαθορισμένα αρχεία από κάποιον φάκελο και να τα στείλει κάπου συγκεκριμένα στην ώρα που εσείς το ρυθμίσατε.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0