H Εύα Μπάιλα κερδίζει θαυμασμό στις πίστες!

H Εύα Μπάιλα κερδίζει θαυμασμό στις πίστες!

H Εύα Μπάιλα είναι μια πολύ εντυπωσιακή Ελληνίδα τραγουδίστρια που γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα νότια προάστια. Με καταγωγή από τη Σύρο και την Κω ξέρει να τραβάει τον ενδιαφέρον με τις επιλογές της στο ρεπερτόριο που ερμηνεύει, αλλά και με την παρουσία της.

Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε αναφερθεί στην μεγάλη της αγάπη για το τραγούδι: «Το όνειρό μου από μικρή ήταν ν’ ασχοληθώ με το τραγούδι και το θέατρο. Σε ηλικία πέντε ετών ξεκίνησα μαθήματα πιάνου και μόλις έκλεισα τα δεκαοκτώ συνέχισα με φωνητική. Παράλληλα παρακολούθησα μαθήματα υποκριτικής στη σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν και στη συνέχεια έπαιξα στο θέατρο ερασιτεχνικά».

Η πρώτη φορά που εμφανίσθηκε σε νυχτερινό κατάστημα ήταν στο πλευρό του Δημήτρη Κόκοτα και της Λίτσας Γιαγκούση σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εκεί κατάφερε να ξεχωρίσει και πολύ σύντομα συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Μια από της πιο δυνατές στιγμές της πορεία της ήταν η διασκευή της διαχρονικής επιτυχίας της Μαρινέλλας «Να παίζει το τρανζίστορ» που έγινε το πρώτο σουξέ στο ρεπερτόριο της Εύας. Η νεαρή τραγουδίστρια μάλιστα πήρε και τα εύσημα της ίδια της ντίβας του ελληνικού πενταγράμμου γι’ αυτό το τραγούδι.

Θα πρέπει να αναφερθούμε και στην μεγάλη αγάπη της για την κόρη της: «Η κόρη μου είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω κάνει στη ζωή μου και νιώθω πραγματικά πολύ περήφανη για εκείνη». Είναι ο τύπος της γυναίκας που δεν δημιουργεί «σκανδαλάκια» για να ακουστεί, γιατί όπως υποστηρίζουν στενοί της συνεργάτες, είναι πολύ χαμηλών τόνων και θέλει ν’ απασχολεί μόνο με τη δουλειά της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες συχνάζει σε ήσυχα στέκια των βορείων και νοτίων προαστίων για φαγητό και διασκέδαση, και οι αγαπημένες της αγορές για shopping therapy είναι το Κολωνάκι και η Γλυφάδα.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι η αγαπημένη τραγουδίστρια της Πάτρας, αφού όπως αναφέρουν οι φίλοι της, όπου κι αν εμφανίσθηκε έγινε πραγματικός χαμός.

Δείτε τη στο Facebook το Facebook II και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μετά την περυσινή επιτυχία “Θα ‘μαι πάντα εδώ”, η Εύα Μπάιλα ερμηνεύει το “Ξενυχτάς” σε remix του γνωστού διδύμου των επιτυχιών, Νίκου Σουλιώτη και Κωνσταντίνου Παντζή.

Εύα Μπάιλα – Θα ‘μαι πάντα εδώ:

Εύα Μπάιλα – Θεός αν είναι – Live 2014: