Γιάννης Μώραλης : «Υπάρχει γνώση και εμπειρία»

Γιάννης Μώραλης : «Υπάρχει γνώση και εμπειρία»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94.6, μίλησε ο Γιάννης Μώραλης και αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία του Πειραιά με την παράταξη «Πειραιάς Νικητής».

39_moralis_xeg290414

Μερικά από τα κυριότερα σημεία της συνέντευξής του:

«Θεωρώ ότι η δική μας ομάδα έχει τη γνώση και την εμπειρία για να μπορέσουμε να αλλάξουμε τον Πειραιά. Τα δύο πρώτα χρόνια σε κάθε γειτονιά θα αναπλάσουμε τον παιδότοπό της. Αν δεν έχει θα το φτιάξουμε». Παράλληλα, τόνισε ότι στις προθέσεις του είναι να δημιουργηθεί ένα κολυμβητήριο στο 4ο διαμέρισμα, ένα σκοπευτήριο και να ολοκληρωθεί η ανάπλαση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Παράλληλα, μίλησε και για τα φαινόμενα βίας, ως πρόεδρος της Superleague: «Η Λίγκα έκανε χαρτί να μην γίνει μετακίνηση οπαδών», ήταν το πρώτο σχόλιό του για το θέμα της μετακίνησης των οπαδών του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι των πλέι-οφ με τον Παναθηναϊκό. Δεν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μετακινήσεις. Ιδεολογικά βεβαίως και είμαστε υπέρ των μετακινήσεων. Θα πρέπει να εκπαιδεύσουμε τους φιλάθλους, τους προέδρους αλλά και τους παίκτες για να αποφευχθούν παραδείγματα που είδαμε στην Τούμπα».