Έχετε ποδήλατο; Σε λίγο θα έχετε και… τέλη κυκλοφορίας..!

Φουντώνουν οι φήμες τις τελευταίες ημέρες ότι το επιτελείο της κυβέρνησης σκέφτεται την επιβολή τελών κυκλοφορίας στα ποδήλατα, με τις ασφαλιστικές εταιρείες να κάνουν ήδη τις προσφορές τους.

Ένα σενάριο που είχε ακουστεί και πριν από ένα χρόνο περίπου, προκαλώντας σάλο στους όλο και περισσότερους λάτρεις του ποδηλάτου, σύμφωνα με το οποίο βρισκόταν στα σκαριά νομοθετική ρύθμιση για την επιβολή τελών κυκλοφορίας και στα ποδήλατα, “ξαναζεσταίνεται” αυτό τον καιρό, με διάφορες αφορμές.

Μάλιστα, ως πρώτο βήμα όπως αναφέρει το attacktv.gr αρκετοί από τους χρήστες του πλέον φιλικού προς το περιβάλλον δίτροχου φοβούνται ότι θα είναι η θέσπιση υποχρεωτικής ασφάλισης των ποδηλάτων. Σχετικές νύξεις έγιναν πρόσφατα κι από δημοσιογράφους του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ, οι οποίες ουδόλως τυχαίες και… αθώες θεωρούνται από τους παροικούντες την… ποδηλατική Ιερουσαλήμ.

Κι αυτό διότι ο συγκεκριμένος σταθμός, με την εξαιρετικά φιλική προς την κυβέρνηση στάση που έχει επιλέξει να υιοθετήσει, καθ’ όλο το διάστημα της λαίλαπας των αλλεπάλληλων Μνημονίων, εκτιμάται ότι είναι σε θέση να γνωρίζει καλά τι… κυκλοφορεί στα μυαλά των οικονομικών της εγκεφάλων και, άρα, να προαναγγέλλει κομψά και έμμεσα τα μελλούμενα, λειτουργώντας και ως… αμορτισέρ πιθανών αντιδράσεων.

Έχετε ποδήλατο; Σε λίγο θα έχετε και... τέλη κυκλοφορίας..!

http://www.madatoforos.com/