Από Αγρίνιο και Μεσολόγγι οι δύο νεκρές φοιτήτριες (Βίντεο)

Από Αγρίνιο και Μεσολόγγι οι δύο νεκρές φοιτήτριες

Mια 22χρονη από το Μεσολόγγι και μια ακόμη νεαρή από το Αγρίνιο είναι οι δύο κοπέλες που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο μετά τη σφοδρή σύγκρουση του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αιτωλ/νιας με νταλίκα λίγο πριν από τα διόδια των Μαλγάρων.

ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇ - ÓÕÃÊÑÏÕÓÇ ËÅÙÖÏÑÅÉÏÕ ÊÔÅË ÌÅ ÍÔÁËÉÊÁ ÓÔÁ ÌÁËÃÁÑÁ  (ÌÏÔÉÏÍÔÅÁÌ/ÂÁÓÉËÇÓ ÂÅÑÂÅÑÉÄÇÓ)

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του cityVoice.gr, συγγενείς της άτυχης κοπέλας στο Μεσολόγγι στο άκουσμα της τραγικής είδησης, έσπευσαν στα ΚΤΕΛ Μεσολογγίου όπου επικράτησαν τραγικές στιγμές.

Στο μεταξύ, συγγενείς και φίλοι επιβατών έχουν “σπάσει” κυριολεκτικά τα τηλέφωνα στο ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, προσπαθώντας να μάθουν για την τύχη των δικών τους προσώπων, ενώ αναστάτωση επικρατεί και στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται οι τραυματίες, οι οποίοι και προσπαθούν με κάθε τρόπο να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους καθώς τα κινητά χάθηκαν στα συντρίμμια του λεωφορείου.

ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇ - ÓÕÃÊÑÏÕÓÇ ËÅÙÖÏÑÅÉÏÕ ÊÔÅË ÌÅ ÍÔÁËÉÊÁ ÓÔÁ ÌÁËÃÁÑÁ  (ÌÏÔÉÏÍÔÅÁÌ/ÂÁÓÉËÇÓ ÂÅÑÂÅÑÉÄÇÓ)

Οι δύο κοπέλες που κάθονταν στις μπροστινές θέσεις του λεωφορείου έχασαν ακαριαία τη ζωή τους.

Οι επιβάτες έζησαν τον τρόμο με τα ίδια τους τα μάτια και όπως περιέγραψε νεαρός φοιτητής στο cityVoice.gr: ” Όλα έγιναν αστραπιαία. Άκουσα το φρενάρισμα και ξαφνικά είδα την νταλίκα και το λεωφορείο μας στη δεξιά λωρίδα του δρόμου”.

μαλγαρα 3

Φίλη μίας φοιτήτριας που ήταν μέσα στο μοιραίο λεωφορείο που συγκρούστηκε με τη νταλίκα στα Μάλγαρα περιγράφει τα όσα έζησε η κοπέλα. «Περίμενα την κοπέλα να έρθει στο σπίτι μου και δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Πήρα στο νοσοκομείο και έμαθα ότι έχει χτυπήσει στο κεφάλι», είπε και πρόσθεσε: «Μου είπε ότι ξαφνικά έπεσαν πάνω στη νταλίκα που ήταν πεσμένη και μετά τα έχασε όλα».

Σύμφωνα με το onairnews.gr στο λεωφορείο υπήρχαν κρατήσεις σε θέσεις από διάφορες πόλεις του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Και συγκεκριμένα από Ναύπακτο 3 άτομα, από Μεσολόγγι 4 άτομα, από Αγρίνιο 24 άτομα, από Αιτωλικό 6 άτομα, από Αμφιλοχία 9 άτομα, από Πάτρα 2 άτομα.

[youtube id=”vd9KXPw_2qQ” width=”620″ height=”360″]

πηγή:enikos.gr