14χρονος “παίζει μπάλα” τον κολοσσό της Apple

Καταστρέφει τις επίσημες παρουσιάσεις της – Έχει φτιάξει ιστοσελίδα, όπου ανεβάζει φωτογραφίες από τα προϊόντα της πριν εκείνα βγουν στην αγορά

Με την… υπομονή της Apple  παίζει ένας Αυστραλός έφηβος που έχει δημιουργήσει στο ίντερνετ σελίδα, όπου διαρρέει φωτογραφίες από μελλοντικά προϊόντα του αμερικανικού κολοσσού.

Για ακόμη μία φορά, ο 14χρονος, Σόνι Ντίξον, ο οποίος ζει με τους γονείς του στα προάστια της Μελβούρνης, έκανε και πάλι το… θαύμα του, αφού έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το αναμενόμενο scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων που φήμες θέλουν να έχει το τελευταίο μοντέλο iPhone, λίγο πριν από τα επίσημα αποκαλυπτήρια που θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα στις 10 Σεπτεμβρίου.

Από πού, όμως, βρίσκει ο 14χρονος τις πληροφορίες; Ο ίδιος υποστηρίζει πως έχει πηγές στην Κίνα, οι οποίες αγοράζουν πρωτότυπα μέρη των «έξυπνων κινητών» από εργάτες των εργοστασίων κατασκευής τους και συνέχεια του στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο, για να τα δημοσιεύσει.

Ο νεαρός που έχει κάνει «κουρέλι» τα νεύρα της Apple ήταν εκείνος που είχε δώσει στη δημοσιότητα τον Αύγουστο τις φωτογραφίες για το σαμπανιζέ χρώμα του νέου iPhone. Είναι τέτοιο το ενδιαφέρον της εταιρείας που με βάση όσα λέει ο 14χρονος, μόνο μέσα στον Αύγουστο η ιστοσελίδα του είχε 590 χτυπήματα από τα γραφεία της Apple και 53 από την Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.

Πάντως, ο μικρός λέει πως αν η εταιρεία του ζητήσει θα σταματήσει να… χαλάει τις επίσημες παρουσιάσεις της.

«Δεν θέλω να τους εκνευρίσω. Συνεχίζω να αγοράζω τα προϊόντα τους», είπε χαρακτηριστικά.

14χρονος παίζει  μπάλα τον κολοσσό της AppleΠηγή : http://www.protothema.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0