Τα τρόφιμα που καθαρίζουν τον οργανισμό μας από τη νικοτίνη!

Τα τρόφιμα που καθαρίζουν τον οργανισμό μας από τη νικοτίνη!

Από μόνο ένα τσιγάρο η νικοτίνη διατηρείται μέσα στο αίμα σας κατά μέσο όρο 6 με 8 ώρες!

nikotini

Με το κάπνισμα ενός τσιγάρου η ποσότητα της νικοτίνης ανεβαίνει κατακόρυφα μέσα στο αίμα σας. Από μόνο ένα τσιγάρο η νικοτίνη διατηρείται μέσα στο αίμα σας κατά μέσο όρο 6 με 8 ώρες. Η περισσότερη από τη νικοτίνη θα αποβληθεί με τα ούρα.

Τα τρόφιμα που καθαρίζουν τη νικοτίνη
Νερό

Η νικοτίνη αφυδατώνει το σώμα, έτσι ώστε να δημιουργεί την ανάγκη κατανάλωσης νερού για ενυδάτωση. Διατηρώντας την επάρκεια στην προμήθεια νερού βοηθάτε το σώμα σας να ιδρώνει και να αποβάλει τη νικοτίνη από το σώμα σας.

Τσουκνίδα

Αυτό το βότανο είναι γεμάτο με σίδηρο και είναι ένα χρήσιμο απολυμαντικό και μεγάλος πολέμιος λοιμώξεων.

Λαχανικά

Φάτε σέλινο, μαζί με λαχανικά όπως κολοκυθάκια, μελιτζάνες, φασόλια, και ακόμη και τα αγγούρια, τα οποία επηρεάζουν τη γεύση του τσιγάρου. Τρώτε πολλά από αυτά τα λαχανικά γιατί μπορεί να μειώσετε την εξάρτηση από τη νικοτίνη. Μην τρώτε πολλά γλυκά λαχανικά, που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, καθώς οι υπερβολικές ποσότητες γλυκόζης ενεργοποιούν τις περιοχές του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνες για την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση. Έτσι, η γλυκόζη μπορεί να τονώσει τους πόθους.

Τσάι από πευκοβελόνες

Αυτό το τσάι παραδοσιακά έχει χρησιμοποιηθεί για την απολύμανση του στόματος και του λαιμού, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένα χρήσιμο βοήθημα για την υγεία των πνευμόνων.

Πορτοκάλια

Περιέχουν υψηλά επίπεδα βιταμίνης C για την αντικατάσταση της βιταμίνης C στο σώμα σας που μειώνει το κάπνισμα. Η κατανάλωση πορτοκαλιών αυξάνει το μεταβολισμό σας για να διώξετε την νικοτίνη ταχύτερα και μειώνει το στρες.

Ακτινίδια

Τα ακτινίδια βοηθούν στην εξαλείψει της νικοτίνης από το σώμα και το ανεφοδιάζει με βιταμίνες Α, C και Ε τις οποίες μειώνει το κάπνισμα.

Ο χυμός καρότων

Ο χυμός καρότων έχει βιταμίνες Α, Β, C, Κ, που βοηθάνε στην εξάλειψη της νικοτίνης από το σώμα. Η νικοτίνη επίσης βλάπτει το δέρμα σας, και ο χυμός καρότου είναι πλούσιος σε βιταμίνες που είναι καλές για το δέρμα.

Μπρόκολο

Περιέχει υψηλά επίπεδα βιταμινών Β5 και C. Ξαναγεμίστε με βιταμίνη C από την κατανάλωση μπρόκολου και κρατήστε το μεταβολισμό σας σε υψηλά επίπεδα. Το μπρόκολο περιέχει μια ουσία που προστατεύει τους πνεύμονες από βλάβες που σχετίζονται με την τοξίνη.

Σπανάκι

Πλούσιο σε βιταμίνες και φολικό οξύ, γι ‘αυτό είναι καλό για το σώμα σας και ιδιαίτερα ωφέλιμο στο να δημιουργεί άσχημη γεύση για τον καπνό.

Πηγή:  randomvibes.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0