Στον Στρατό υπηρετούν και καλλονές όπως η Maria Domark

 

Στον Στρατό υπηρετούν και καλλονές όπως η Maria Domark

Ναι, αυτό είναι αλήθεια, στον Στρατό πάνε και καλλονές όπως η Μαρία, κανονικά μοντέλα και ποζάρουν με την στρατιωτική στολή αλλά και με bikini με την ίδια ευκολία και χωρίς να δέχονται καμιά κριτική για τις ενδυματολογικές τους επιλογές στα social media.

Αυτά βέβαια όχι εδώ, αλλά στο Ισραήλ, όπου και τα κορίτσια κανονικά υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία, κρατώντας όπλο, και όχι σε κάποια βοηθητική υπηρεσία.

Μια τέτοια κοπέλα είναι και η Maria Miri Domark, που είναι κανονικό μοντέλο και δίνει την μάχη της πάνω στην πασαρέλα, αλλά άμα λάχει κρατάει και όπλο όποτε χρειασθεί για χάρη της πατρίδας της.

Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια που η Ελλάδα έχει συνάψει στρατιωτική συμφωνία με το Ισραήλ αισθανόμαστε πιο ήσυχοι αφού άμα συμβεί το κακό θα τρέξουν να μας υπερασπιστούν στρατιώτες όπως η Μαρία.

Το γεγονός αυτό έχει προξενήσει μεγάλη εντύπωση στους χρήστες των social media σε παγκόσμιο επίπεδο αφού έχει καταφέρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μόνο 405 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 976 χιλιάδες followers.

Η Maria Miri Domark γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου 1995 (ηλικία 22 ετών) στο Ισραήλ και στο ζώδιο είναι Αιγόκερως, και από την αρχή της καριέρας της δεν το έκρυψε ότι έχει υπηρετήσει ως στρατιώτης στις δυνάμεις άμυνας του Ισραήλ.

Η φήμη της ξεκίνησε στα social media όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία της μητέρας της στο λογαριασμό της στο instagram τον Οκτώβριο του 2015.

Μοιάζει αθώα η Maria Miri Domark αλλά δεν είναι το μέσο μοντέλο αφού η όλοι την παρομοιάζουν με Barbie και όπως απαιτείται από την ισραηλινή κυβέρνηση, όλες οι γυναίκες ηλικίας 18 έως 26 ετών υπηρετούν υποχρεωτική στρατιωτική θητεία για δύο έως τρία χρόνια.

Η Domark ασχολείται με αθλητικά μπικίνι ή ρούχα επωνύμων σχεδιαστών για το λογαριασμό του πρακτορείου Yuli Group.

Σύμφωνα με το προφίλ της, αγαπά να βλέπει κινούμενα σχέδια και ταινίες τρόμου, ακούει Lady Gaga και Carrie Underwood

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις τελευταίες αναρτήσεις στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Maria Miri Domark Maria Miri Domark Maria Miri Domark

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Πηγή : LIFEVIEWS-HOT