Πάμε Θέατρο (Θερινό) : Προσοχή ο φίλος δαγκώνει!!!!

Επιστρέψαμε!!! Μετά από περίπου 4 μήνες, ξανά καθίσαμε αναπαύτηκα, και παρακολουθήσαμε θεατρική παράσταση ! Η παράσταση ο φίλος δαγκώνει, είναι πρώτη μετά την καραντίνα στο Θέατρο πέτρας στην Πετρούπολη.

Γράφει ο Νίκος Καλογερόπουλος

Η ξεκαρδιστική κωμωδία μετά την μεγάλη επιτυχία που έκανε στο θέατρο τον προηγούμενο χειμώνα και μετά την μεγάλη διαδικασία λόγο του κορονοιου που περάσαμε όλοι μας , ξεκίνησε την θερινή της περιοδία στα ανοιχτά θέατρα όλης της Ελλάδας. Πρώτος σταθμός το θέατρο Πέτρας στον δήμο Πετρούπολης, ένα θέατρο με μεγάλη ιστορία στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας εδώ και δεκαετίες.

Η ιστορία μας ξεκινάει από την αναμονή ενός ζευγαριού στην επαρχία να έρθουν οι κολλητοί τους φίλοι ….μέχρι που ένα αναπάντεχο γεγονός λαμβάνει χώρα το ζευγάρι που θα ερχόταν μένει στον δρόμο μετά από μια αναπάντεχη κακοκαιρία και όταν παίρνουν τηλέφωνο για να προσανατολιστούν ξεχνούν το τηλέφωνό ανοιχτό και έτσι ο τηλεφωνητής καταγράφει όλες τις αγνές τους προθέσεις για τους <<φίλους>> τους.

Μία παράσταση η οποία πραγματεύεται τις διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων και μας δείχνει πόσο δύσκολες είναι και ότι η έλλειψη ειλικρίνειας και σεβασμού παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτες και ότι είναι το σημαντικότερο από τους λόγους για τους οποίους διαλύονται. Τέλος μας επισημαίνει ότι όσους ρόλους και να παίξουμε στο τέλος θα εμφανιστεί η αλήθεια.

Σκηνοθ.:Βλ. Κυριακίδης

Ερμηνεύουν: Βλ. Κυριακίδης, Κρ. Κατσούλης, Ν. Δραγούμη, Ευαγγ. Μουμούρη. Σκην.: Μ. Τσαγκάρη

 

Το άρθρο είναι αφιερωμένο στην ΦΑΝ μου Γεωργία. Που παρακολουθήσαμε μαζί την παράσταση 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0