Η Laura φοράει τα μικρότερα microkini!!! Παναγιά μου θα πείτε…!!!

Η Laura είναι ένα μοντέλο με υπέροχο κορμί που λατρεύει τα μικρά μαγιό. Kαι μάλιστα λατρεύει τα μικρότερα microkini. Aυτό την κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή. Μπορεί το καλοκαίρι να έφυγε, αλλά οι «καυτές» αναμνήσεις του του θα μείνουν για πάντα.

Laura

Ο λόγος για την Laura που φωτογραφίζεται με microkini Wicked και τρελαίνει κόσμο με τις επιλογές της..

Μικρότερα μαγιό από αυτά που επιλέγει να φορέσει επάνω της δεν νομίζουμε ότι υπάρχουν

Η Laura έχει πάντα χαρούμενη διάθεση, και αυτό το μεταδίδει και σε όσους την βλέπουν να ποζάρει στην παραλία.

Η αλήθεια είναι ότι της αρέσει να πηγαίνει συχνά στην παραλία, όχι μόνο για να δουλέψει, αλλά χάρη τον ήλιο και την θάλασσα. Το προνομιούχο σώμα της είναι γεμάτο ολοστρόγγυλες καμπύλες και σίγουρα σε όποια παραλία και αν εμφανιστεί όλα τα μάτια θα καρφωθούν επάνω της.

Κάτι τα μαγιό που επιλέγει να φορέσει, κάτι το κορμί της που δεν «παίζεται», την κάνουν δικαίως να έχει χαρακτηρισθεί ως το κορίτσι με τα μικρότερα microkini.

Μάλιστα αρκετές φωτογραφίες της έχουν τραβηχθεί στην Ελλάδα, όπου η ίδια προσκαλεί τους θαυμαστές της να την ακολουθήσουν στις Ελληνικές παραλίες για να δουν από κοντά τα «καυτά» μικρά μαγιό της

Ρίξτε μια ματιά στο wickedweasel.com και στο Twitter  και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Laura Laura Laura Laura Laura Laura Laura Laura Laura Laura Laura Laura Laura Laura Laura Laura Laura Laura Laura Laura Laura Laura Laura Laura Laura

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0