Ηρώ Πασσιά: Κομμώτρια, μοντέλο, ηθοποιός! Δεν μπορείς να της αντισταθείς…

Ηρώ Πασσιά: Κομμώτρια, μοντέλο, ηθοποιός! Δεν μπορείς να της αντισταθείς…

«Μετρ» στην κομμωτική, κάνει καριέρα και στο μόντελινγκ. Εφεξής θα ρίξει το βάρος της περισσότερο στην υποκριτική. Ανήσυχο και δημιουργικό πλάσμα, η ωραία Ηρώ συνεργάζεται με τη Μαρίνα Παπαδοπούλου στο πρακτορείο Top Class International, ενώ έχει συμμετάσχει στο βιντεοκλίπ των Mattafix, «Cool Down the Pace».

Μια φορά κι έναν καιρό σύμφωνα με την espresso: Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ηθελε να γίνει γυμνάστρια, ενώ μετά σκέφτηκε ότι θα της άρεσε να γίνει και αστυνομικός. Καθώς μεγάλωνε μυήθηκε στο μόντελινγκ από την εξαδέλφη της, που ήδη ασχολούταν με τον χώρο.

Πτυχία: Γνωρίζει καλά αγγλικά, έχει σπουδάσει σε σχολή κομμωτικής και τώρα θα ασχοληθεί επαγγελματικά και με το μακιγιάζ.

Παρθενική εμφάνιση: Σε καλλιστεία το 2000, για την ακρίβεια στο «Elite Model Look».

Φιλοδοξίες: Σκέφτεται σοβαρά να ασχοληθεί με την υποκριτική. Δεν υπολογίζει, πάντως, να πάει σε σχολή. Εχει ήδη εμφανιστεί σε κινηματογραφικές ταινίες, με πιο πρόσφατο το φιλμ «180 Μοίρες», αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ των οποίων το «Μόνη εξ αμελείας». Παράλληλα, εννοείται, θέλει να πετύχει στο μόντελινγκ.

pass3 irw6 irw5 irw4 iropassia4irop1exw-basikos iro5 iro4 iro2(1)15100_HRW1_123_335lo210e631275fef2a1bbb1b9e6864cbd21_L 2 (1)

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0