Ιωάννα Γίτση: Η όμορφη Λαρισαία γυμνάστρια

 

Ιωάννα Γίτση: Η όμορφη Λαρισαία γυμνάστρια!

Η Ιωάννα Γίτση είναι μια εντυπωσιακή κοπέλα από την Λάρισα, που είναι απόφοιτη της γυμναστικής ακαδημίας Κομοτηνής. Η 24χρονη είναι personal trainer που εργάζεται σε γυμναστήριο της Θεσσαλικής, ενώ ασχολείται ενεργά με το βόλεϊ, εδώ και 16 χρόνια.

Ιωάννα Γίτση

Έτσι, η Ιωάννα Γίτση κατατάσσεται ως μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες γυμνάστριες που με την ομορφιά της αλλά και τα αθλητικά της προσόντα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Η Κάνει personal training, ενώ είναι και προπονήτρια βόλεϊ.

Η Ιωάννα Γίτση έχει εργαστεί σε διάφορες ακαδημίες του αθλήματος, μεταξύ αυτών στην Ε.Α. Λάρισας, στον Φοίβο και στην Α.Ε. Κομοτηνής, και προπονήτρια βόλεϊ. στις ακαδημίες Ολυμπιάδα

Από το 2011, ωστόσο, ασχολείται και με το μόντελινγκ, αφού έχει πάρει μέρος σε πολλές φωτογραφίσεις μόδας, αλλά και σε επιδείξεις γνωστών οίκων μόδας και νυφικών, ενώ ήταν υποψήφια στον Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς του 2016.

Η μελαχρινή καλλονή, υποστηρίζει την ΑΕΚ, λατρεύει τα ταξίδια στην Κρήτη και της αρέσει πολύ η ελληνική μουσική.

Μάλιστα η Ιωάννα Γίτση, είχε ξεχωρίζει στα καλλιστεία, όπου μάλιστα κατέκτησε και τον τίτλο της «Miss Thraki 2014».

Όσον αφορά τον ιδανικό άντρα δίνει βάση στο να είναι ευχάριστος, πιστός και φυσικά ειλικρινής. Σχετικά τώρα με τα μελλοντικά της σχέδια θέλει να ανοίξει το δικό της χώρο γυμναστικής, καθώς και να καταξιωθεί ως προπονήτρια στο άθλημα της πετοσφαίρισης.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο λογαριασμός της στο Instagram είναι κλειδωμένος», αλλά σίγουρα θα πρέπει να της κάνεις αίτημα, για να δεις τις φωτογραφίες που ανεβάζει.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφέρει ότι είναι ελεύθερη, και είχε υποστηρίξει ότι «το φλερτ πλέον έχει δώσει τη θέση του στο «κακό» πέσιμο».

Είχε αναφέρει ότι το καλύτερο φλερτ που σου της έχουν κάνει ήταν όταν: «Μου έχουν τονίσει την προσωπικότητα μου. Το ιδανικό αρσενικό θέλει να είναι: «Δυναμικός, ειλικρινής, έμπιστος»..

Μάλιστα, με 577 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει τραβήξει τα βλέμματα περισσότερων από 3,423 followers.

Δείτε τη στο Facebook I το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ιωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα ΓίτσηΙωάννα Γίτση

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Πηγή : LIFEVIEWS-HOT