Η Σίσσυ Ζουρνατζή κλέβει την παράσταση!!!

 

 Η Σίσσυ Ζουρνατζή κλέβει την παράσταση!!!

Ο λόγος για την Σίσσυ Ζουρνατζή ή αλλιώς «Theo» για τους γνωστούς της με καταγωγή από την όμορφη Θεσσαλονίκη, μια πολύ εντυπωσιακή πρώην εστεμμένη «Σταρ Δυτικής Ελλάδας» όπου αφού πέρασε από κλαμπ του Βόλου και τρέλανε όλο τον εκεί κόσμο, έχει γυρίσει στην Θεσσαλονίκη, και συνεχίζει να μας «αρρωσταίνει» με τις υπέροχες φωτογραφίες που ανεβάζει. Απολαύστε τη.

Η Σίσσυ Ζουρνατζή είναι η μια πανέμορφη κοπέλα που όπως υποστηρίζει «θέλω να ασχοληθώ και να εξελιχθώ σε έναν σύμβουλο Οικονομικών».

Οι σχέσεις γι αυτή ήταν μια σκέτη πρόκληση αφού: « Η σχέση μου είναι περίεργη με το που έχασα την εμπιστοσύνη χάθηκε και η σιγουριά…Εγώ όταν το χάνω αυτό στον άνθρωπο μου δημιουργώ κενά μνήμης και συναισθημάτων».

Χόμπι για έμενα είναι το πόκερ…και λίγο γυμναστική, και συχνάζω για καφέ/ποτό/φαγητό «παντού, καλή παρέα να υπάρχει».

Με τα ποδοσφαιρικά δεν τα πάει καλά αλλά «Δεν ασχολούμαι φανατικά με τις ομάδες αλλά θα έλεγα Barcelona», και αγαπημένος της ηθοποιός είναι «ο Τζέισον Στέιθαμ, ο άντρας αυτός απλά δεν υπάρχει».

Αγαπημένη μουσική: Ακούω τα πάντα, μπαίνω απευθείας στο κλίμα της μουσικής και του ρυθμού..αλλά ξεχωρίζω την R&B. Δεν έχω όμως κάποιον αγαπημένο τραγουδιστή».

Αυτό που μας εκπλήσσει είναι η δήλωση της ότι «τα όνειρα μου για το μέλλον δεν είναι ποτέ σταθερά, εναλλάσσονται», αφού η όμορφη 25χρονη Θεσσαλονικιά λατρεύει το πόκερ και δεν δίστασε να αφήσει δουλειά για να ακολουθήσει τον έρωτα.

Η 25χρονη Σίσσυ Ζουρνατζή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Λογιστική στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα εργαζόταν σε εταιρία, πάνω στο αντικείμενο των σπουδών της. Ύστερα από τρία χρόνια παραιτήθηκε προκειμένου να ακολουθήσει την καρδιά της και τον αγαπημένο της, ωστόσο η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνη. Η σχέση της έληξε, αφού, όπως η ίδια υποστηρίζει, «το γυαλί δεν ξανακολλάει» και η όμορφη Θεσσαλονικιά αποφάσισε να σχεδιάσει εκ νέου τη ζωή της.

Εδώ και λίγο καιρό η Σίσσυ ζει και εργάζεται στον Βόλο, και αισθάνεται ευγνώμων για τον άνθρωπο που της πρόσφερε δουλειά στη «μαγευτική πόλη», όπως αποκαλεί την πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας. Οι μέρες της περνούν όμορφα, με ανθρώπους που έχει γνωρίσει και της έχουν γεμίσει τη ζωή, ενώ κάνει πλάνα για το επαγγελματικό μέλλον της.

Πάντα ήθελε να γίνει μια πετυχημένη οικονομολόγος.

Η ίδια εξομολογείται ότι «Είναι πάντα ευγενής προς τους ανθρώπους». Επίσης υποστηρίζει ότι αγαπάει «το κάπνισμα, το οποίο όμως της αρέσει και δεν έχει σκοπό να το κόψει».

Αυτό το κορίτσι κρύβει τεράστια δύναμη μέσα από το χαμόγελό της, και θα τη βρει κανείς στο Amaze club και το Republic του Βόλου.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι της αρέσουν οι έξυπνες ατάκες στο φλερτ και όχι απαραίτητα τα… όμορφα λόγια, και ψάχνει τον άνθρωπο που θα καταφέρει να την κάνει απόλυτα δική του, χωρίς λόγια αλλά με πράξεις.

Λατρεύει το πόκερ, αλλά, όπως λέει, το συγκεκριμένο άθλημα (γιατί το θεωρεί άθλημα) είναι λίγο «πίσω» στην Ελλάδα.

Θέλει οι άνθρωποι να χαμογελούν, γιατί το χαμόγελο είναι πηγή ζωής και χαράς, να δοθεί η ευκαιρία στα νέα άτομα να δημιουργήσουν, ώστε να υπάρξει σταθερότητα στην Ελλάδα, και να εκλείψει ο ρατσισμός, τον οποίο χαρακτηρίζει ό,τι χειρότερο για τους ανθρώπους.

Αν και λατρεύει τον Βόλο, αγαπημένος της προορισμός παραμένει η Αμμουλιανή στη Χαλκιδική, το μικρό νησάκι που της θυμίζει την παιδική ηλικία της.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο instagram έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, αφού με μόνο 235 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει κάνει να την ακολουθούν περισσότεροι από 91,7 χιλιάδες Followers.

Για την ιστορία, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Σίσσυ Ζουρνατζή είναι μια πολύ εντυπωσιακή πρώην εστεμμένη «Σταρ Δυτικής Ελλάδας» όπου αφού πέρασε από κλαμπ του Βόλου και τρέλανε όλο τον εκεί κόσμο, έχει γυρίσει στην Θεσσαλονίκη, έχει δεσμό όπως η ίδια αναφέρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, και συνεχίζει να μας «αρρωσταίνει» με τις υπέροχες φωτογραφίες που ανεβάζει.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Σίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ Ζουρνατζή

Σίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ Ζουρνατζή  Σίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ Ζουρνατζή Σίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ Ζουρνατζή  Σίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ ΖουρνατζήΣίσσυ Ζουρνατζή

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Πηγή : LIFEVIEWS-HOT