Η Sara Underwood για διακοπές στην Σαντορίνη

Η Sara Underwood για διακοπές στην Σαντορίνη

Οι καλλιτεχνικές και περιβαλλοντικές της ανησυχίες την σπρώχνουν πολλές φορές να φωτογραφίζεται φορώντας πολύ λίγα, σε σε φυσικά τοπία, φροντίζοντας να ενημερώνει τους ακόλουθούς της στο Instagram για τις περιπλανήσεις της σε… βουνά και λαγκάδια.

Αυτή τη φορά βάλθηκε να τρελάνει και τους Έλληνες θαυμαστές της και να τους στείλει για υπογλώσσια, το πρώην κουνελάκι του Plαyboy, Sara Underwood.

Και αυτό, καθώς η ξανθιά «σεξοβόμβα» βρίσκεται στα μέρη μας -και, πιο συγκεκριμένα- στη Σαντορίνη, απ’ όπου και πόσταρε μία φωτογραφία, ανεβάζοντας τη… θερμοκρασία στα ύψη και φέρνοντας τον καύσωνα προ των πυλών!

Η Αμερικανίδα καλλονή, που εργάζεται ως μοντέλο κυρίως σε διαφημίσεις, «ανέβασε» μία τολμηρή φωτογραφία, με την ίδια να «ατενίζει» τη θάλασσα της Σαντορίνης και τα αλειμμένα με λάδι οπίσθιά της σε πρώτο πλάνο, ενημερώνοντας με αυτόν τον τρόπο τα περισσότερα από 8,2 εκατ. followers που έχει, ότι βρίσκεται για διακοπές στο διάσημο ελληνικό νησί.

Όπως ήταν φυσικό, η φωτογραφία της… έσπασε τα κοντέρ, διαφημίζοντας ταυτόχρονα και τα κάλλη της ίδιας της Underwood, αλλά και την ομορφιά της Σαντορίνης…

Κάτι ανάλογο, να θυμίσουμε, είχε κάνει πέρυσι και η καλλονή Emily Ratajkowski…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Πηγή : TOXDONKEY.COM