Η Ειρήνη Παρίση ξέρει πως να αναστατώνει!!!

 

Η Ειρήνη Παρίση ξέρει πως να αναστατώνει!!!

Η Ειρήνη Παρίση είναι μελαχρινή, χυμώδης και ξέρει να προβάλλει τα δυνατά της σημεία. Δεν θεωρείται λοιπόν αδίκως η πιο σέξι Πατρινιά και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς την Πατρινή Ειρήνη Παρίση. Η μελαχρινή καλλονή μαγεύει τα πλήθη στα μαγαζιά όπου τραγουδάει, τόσο βέβαια με την απίστευτη ομορφιά της, όσο και με την φωνή της. Όμως το κορίτσι αυτό εκτός από το σεξαπίλ που διαθέτει, έχει πολύ ωραίο χαμόγελο.

Είναι διπλωματούχος στην νοσηλευτική, αλλά την κέρδισε τελικά το τραγούδι. Έχει γενέθλια 25 Απριλίου, και κανένας φίλος της δεν τα ξεχνάει, αφού είναι δύσκολο να ξεχάσεις πληροφορίες που αφορούν την Ειρήνη.

Άλλωστε από όταν ήταν μικρή, έκανε πρόβες ότι ανεβαίνει στην πίστα κρατώντας μια βούρτσα μαλλιών και παριστάνοντας την τραγουδίστρια.  Η μουσική πάντοτε τη μάγευε και έτσι μπήκε από νωρίς στη χορωδία του σχολείου της.

Η τραγουδίστρια που έχει καθιερωθεί στο χώρο του τραγουδιού, αφού τα πρώτα βήματά της σε πίστα τα έκανε σε ηλικία 19 ετών και ήδη είναι πάνω από δέκα χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο, έχοντας στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, ξέρει να «ξεσηκώνει» την πίστα και να κολλάει τα ανδρικά βλέμματα πάνω της χάρη στα αποκαλυπτικά φορέματα που επιλέγει για το πρόγραμμά της!

Έχει ήδη στο ενεργητικό της συνεργασίες με τον Χρήστο Δάντη, τον Θέμη Αδαμαντίδη, την Αντζελα Δημητρίου και άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Η όμορφη τραγουδίστρια όπου κάτσει και όπου σταθεί προκαλεί πανικό στους άνδρες με τα φλας των φωτογραφικών φακών να παίρνουν φωτιά, ενώ οι άνδρες πέφτουν τέζα στη θέα της, το μόνο σίγουρο!

Εκρηκτικά εντυπωσιακή η Ειρήνη, έχει και φωνάρα αλλά στο διαδίκτυο κάνει πάταγο με το κορμί της, αφού στην Πάτρα όλοι έχουν να πούνε μια καλή κουβέντα για το ταλέντο της.

Αυτό που μας συγκλόνισε είναι το γεγονός ότι έκλεισε το προσωπικό της προφίλ στο Facebook, και άνοιξε σελίδα, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένες από τις καλύτερες πόζες της χάθηκαν, αλλά έτσι είναι η ζωή. Όλα αλλάζουν, έτσι αλάλαξε και η Ειρήνη.

Δείτε την σελίδα της Facebook αφού ο λογαριασμός της στο Instagram είναι κλειδωμένος,

Απολαύστε την στο αφιέρωμα που ακολουθεί:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Πηγή : LIFEVIEWS-HOT