Η Chloe Meadows με τις φίλες της στο Ντουμπάι

 

Η Chloe Meadows με τις φίλες της στο Ντουμπάι

Η Chloe Meadows μας εντυπωσίασε σε παραλία του Ντουμπάι όταν φωτογραφήθηκε με τις φίλες της την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017. Τώρα, για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η 24χρονη Chloe Meadows είναι ένα πραγματικό αστέρι με πολύ ζουμερό κορμί.

Η Chloe είναι μια Βρετανίδα που έγινε γνωστή από το ντεμπούτο της στην τηλεόραση το 2016, όταν συμμετείχε στη σειρά του βρετανικού προγράμματος «The Only Way Is Essex», και την τηλεοπτική εκπομπή «Celebrity Sex Pod».

Πριν από την είσοδό της στο cast της TOWIE, εργάστηκε ως γραμματέας και μερικής απασχόλησης bar woman.

Όπως και πολλά μέλη της TOWIE cast, είχε την ευκαιρία να ξεκινήσει τη δική της γραμμή μόδας που ονομάζεται «Boho B Collection» της Chloe Meadows.

Η Chloe Meadows μεγάλωσε στη Γαλλία με μια αδελφή, και εντάχθηκε στο «The Only Way Is Essex» ως η καλύτερη φίλη της Megan McKenna.

Δείτε την στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Chloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe Meadows  Chloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe MeadowsChloe Meadows

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Πηγή : LIFEVIEWS-HOT