Εύα Σαβαγιού: Η εντυπωσιακή barwoman που ξεχωρίζει

 

Εύα Σαβαγιού: Η εντυπωσιακή barwoman

Η Εύα Σαβαγιού είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές barwoman, από την Αθήνα. Με απίστευτο Instagram, και πολύ πιο απίστευτο και χυμώδες μπούστο που την κάνει να ξεχωρίζει. Μάλιστα όπως καταγγείλει συχνά μέσα από το Facebook της φτιάχνουν τακτικά ψεύτικα προφίλ.

Εύα Σαβαγιού

Είναι μια γοητευτική μελαχρινή κοπέλα, που «γράφει» στον φακό. Έχει εκφραστικό πρόσωπο με γλυκά χαρακτηριστικά και σώμα εντυπωσιακό, γεμάτο καμπύλες.

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει την Εύα Σαβαγιού, είναι ότι ενώ δεν είναι μοντέλο εν τούτοις ποζάρει με πολύ χάρη στον φωτογραφικό φακό. Και πραγματικά «τρελαίνει» τους φίλους της.

Είναι αυτό που λέμε ότι τα καταφέρνει μια χαρά. Αυτό το κορίτσι  το αγαπάνε στα social media. Μάλιστα η Εύα Σαβαγιού έχει καταφέρει να έχει πολύ καλύτερες επιδόσεις από πολλούς/ες επώνυμους της show biz.

Ακόμα, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι μας εντυπωσίασε γιατί είναι σέξι χωρίς να προσβάλει τον εαυτό της ή τους φίλους της. Γι αυτό συνιστούμε στους αναγνώστες μας να την ακολουθήσουν.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της η Εύα μας πληροφορεί ότι ενώ μεγάλωσε στη Γλυφάδα. Τα τελευταία χρόνια μένει στο Λαύριο, και εργάζεται ως barwoman, γιατί σύμφωνα με δήλωσή της λατρεύει τη δουλειά της!

Όμως, δεν είναι μόνο το «bartending» αφού έχει παρακολουθήσει σχετικά σεμινάρια, που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της πληθωρικής Εύας, αλλά και η αισθητική καθώς έχει τελειώσει ιδιωτική σχολή, καθώς αγαπά τον χώρο της ομορφιάς, στον οποίο και θέλει να δραστηριοποιηθεί.

Πιστεύει ότι μεταδίδει θετική ενέργεια στους γύρω της και τους κάνει να ξεχνούν τον «πόνο» τους. Κάποιες φορές γίνεται σκληρή και δεν μπορεί να ξεχάσει εύκολα δυσάρεστα περιστατικά.

Το πιο δυνατό σημείο επάνω της, αναφέρει η ίδια ότι είναι το χαμόγελό της. Υποστηρίζει ότι λατρεύει το φλερτ και πιστεύει ότι γίνεται ακόμη από γνήσια αρσενικά!

Είναι πολύ προσγειωμένη για τον άντρα που θέλει να έχει δίπλα της, καθώς όπως αναφέρει ότι της αρέσουν «οι ψηλοί άντρες, που προσέχουν την εμφάνισή τους και έχουν αυτοπεποίθηση».

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού

Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού Εύα Σαβαγιού

Δείτε επίσης : Η καυτή Πετρούλα θα στοιχειώσει κάθε σας φαντασίωση!!! Είναι ΗΟΤ!!!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Πηγή : LIFEVIEWS-HOT