Αποστολία Λυβιάκη: Η «σύντροφος» του Βασάλου πάει Survival

 

Αποστολία Λυβιάκη: Η «σύντροφος» του Βασάλου πάει Survival

Θα είναι η νέα Ειρήνη Κολιδά; Πολύ πιθανό.. Η Αποστολία Λυβιάκη βρίσκεται στους «μαχητές» του Survival και αναμένεται να αναστατώσει την παραλία της Κουρούτας με τα προσόντα της.

Αποστολία Λυβιάκη

Την Χανιώτισσα θα την δείτε να κάνει πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου στο Epsilon, αλλά εμείς σας δίνουμε μια γεύση πριν την παρακολουθήσετε στην τηλεοπτική σας οθόνη.

Η Αποστολία φερόταν να είναι σύντροφος του πρώην παίκτη του Survivor, Κωνσταντίνου Βασάλου, καθώς και οι δύο ασχολούνται με το body building και ο Βασάλης την αποχαιρέτησε μέσω social media πριν η 30χρονη Κρητικιά αναχωρήσει για το Survival.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Η 30χρονη Χανιώτισσα, που ζει και εργάζεται στο Ηράκλειο, κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Bikini τόσο στο 19ο Πανελλήνιο Κύπελλο IFBB όσο και στο 1o Bodybuilding Elite Grand Prix, ενώ βγήκε δεύτερη στο 1st Ben Weider Diamond Cup που έγινε πρόσφατα στην Αθήνα και είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες παρουσίες του παιχνιδιού.

Απολαύστε τη στο αφιέρωμα που ακολουθεί:

Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη Αποστολία Λυβιάκη

> Γυμνή πάνω στο πάσο της κουζίνας!!!!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Πηγή : LIFEVIEWS-HOT