ΚΟΛΑΣΗ!!! Η Αγγελική Ηλιάδη με μπικίνι στην Ρόδο!!!

 

ΚΟΛΑΣΗ!!! Η Αγγελική Ηλιάδη με μπικίνι στην Ρόδο!!!

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι ακόμα μια εντυπωσιακή Ελληνίδα τραγουδίστρια, όπου κάθε της εμφάνιση συζητείται. Αφού και μητέρα είναι, και πολύ όμορφο σώμα έχει, και όταν επιλέγει bikini τότε τα λόγια χάνουν την αξία τους.

Αγγελική Ηλιάδη

Η τραγουδίστρια γυμνάζεται συστηματικά και προσέχει πάρα πολύ την διατροφή της για να αισθάνεται όμορφα η ίδια. Αλλά και για να κάνει τους θαυμαστές της να μην ξεκολλάνε τα μάτια τους από πάνω της όταν τραγουδάει στην πίστα.

Η Αγγελική Ηλιάδη μετά από δύο εγκυμοσύνες διαθέτει ένα απίστευτο κορμί. Μας το αποδεικνύει περίτρανα όταν επιλέγει να φωτογραφηθεί με μαγιό.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στη Ρόδο να απολαμβάνει τις βουτιές της σε πισίνα. Απολάμβανε το κοκτέιλ της, αλλά και σαμπάνια κάτω από το καυτό ήλιο.

Τα τελευταία της μπάνια της περιόδου, γιατί σύμφωνα με τις πληροφορίες το χειμερινό της πρόγραμμα είναι γεμάτο. Οπότε πριν αρχίσει τις εμφανίσεις της είπε να το εκμεταλλευτεί δεόντως.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι, η Αγγελική Ηλιάδη μετά την κρίση στη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου φαίνεται να επέστρεψε στην αγκαλιά του αγαπημένου της με τον οποίο μοιράζονται καθημερινά αρκετές τους φωτογραφίες στα social media, και κάνουν τις κακές γλώσσες να σκάνε από το κακό τους.

H εκρηκτική τραγουδίστρια αυτή τη φορά εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στη Ρόδο. Με εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι να δείχνει ομορφότερη από ποτέ, και να φορτίζει τις μπαταρίες της για τον φετινό χειμώνα που θα την βρει για άλλη μια φορά στις νυχτερινές πίστες, αλλά και στο πλευρό της οικογένειάς της.

Δείτε την στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη

Επίσης, τη λατρέψαμε και στην προηγούμενη της φωτογράφιση με μαγιό, αφού αυτό το κορίτσι ξέρει να απολαμβάνει και τις χαλαρές της στιγμές ακόμα και όταν ο φωτογράφος την «πυροβολεί»..

> Να τα πιο αδιανόητα οπίσθια της ελληνικής showbiz!!!

Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη Αγγελική Ηλιάδη

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Πηγή : LIFEVIEWS-HOT