Η νέα τάση της μόδας… με φερμουάρ! (video)

Η νέα τάση της μόδας… με φερμουάρ! (video)

Η Γιούλη Λαρά είναι γνωστή για τα κατορθώματά της με την εθνική πόλο των γυναικών αλλά και με την ομάδα της Βουλιαγμένης.

onezippermain

Το παλμαρέ της είναι πλούσιο από μετάλλια, κι η ίδια είναι πλέον χορτασμένη από τις διακρίσεις και την πισίνα..

Έτσι, αφού πήρε την απόφαση να βγει από το νερό, είχε την ιδέα να ασχοληθεί με κάτι εντελώς διαφορετικό και πρωτοποριακό.

Κοιτώντας λοιπόν παιδικές φωτογραφίες μαζί με τη συνεργάτιδά της Στελλίνα Παναγιωτοπούλου, γέννησαν την ιδέα του One zipper! Μια φόρμα μ’ ένα φερμουάρ που ξεκινά από τον καβάλο και τελειώνει στο λαιμό, για άνδρες, γυναίκες και παιδιά!

«Κατεβάζω το φερμουάρ, ανεβάζω το φερμουάρ και φεύγω!»

Ανακαλύψτε το!

Δείτε το video με την συνέντευξη της Γιούλης Λάρα εδώ:

Τι είναι το one zipper και πως γεννήθηκε αυτή η ιδέα;

«Το onezipper γεννήθηκε από μία ανάγκη. Από την ανάγκη του να φορέσει κάποιος κάτι πολύ άνετο, καινούριο, δροσερό, πρωτοποριακό και να νιώθει καλά με αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Εγώ και η συνεργάτιδά μου, βλέπαμε φωτογραφίες από τότε που ήμαστε μωρά και φορούσαμε τις ολόσωμες τις φόρμες, και είπαμε γιατί να μην κάνουμε το ίδιο και τώρα που είμαστε ενήλικες; Οπότε δημιουργήθηκε αυτή η σειρά, μ’ ένα φερμουάρ που ξεκινά από τον καβάλο και τελειώνει στο λαιμό».

Σε ποιους απευθύνεται λοιπόν αυτή η νέα τάση της μόδας;

«Απευθύνεται σε όλους. Σε παιδιά από τριών έως δεκατριών ετών, άνδρες, γυναίκες. Μπορεί να τα φορέσει ο καθένας. Υπάρχουν νούμερα διαθέσιμα και διάφορα σχέδια. Επειδή όπως είπα και πριν, είναι μία ολόσωμη φόρμα, αγκαλιάζει το σώμα και του δίνει μία πιο κομψή νότα. Ειδικά για το καλοκαίρι είναι ότι πιο εύκολο και άνετο να φορέσει κάποιος. Κατεβάζω το φερμουάρ, ανεβάζω το φερμουάρ και έφυγα!».

Από που μπορεί να προμηθευτεί κάποιος το onezipper του;

«Από το site μας onezipper.gr μπορεί κάποιος να δει όλα τα σχέδια που έχουμε. Επίσης έχουμε size chart, όπου κάποιος έχει τη δυνατότητα να βρει ποιο νούμερο του ταιριάζει. Επίσης ο κόσμος μπορεί να βρει βίντεο και φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook, onezipper, αλλά και στο instagram, @onezipper».

Το κόστος;

«Το κόστος είναι νομίζω πέραν του προσιτού. Κυμαίνεται από 65 έως 75 ευρώ. Τα υλικά είναι ειδικής παραγγελίας για μας. Δεν ήταν εύκολο να βρει κάποιος ένα τόσο μεγάλο φερμουάρ. Αλλά πιστεύω πως για κάτι τόσο ευκολοφόρετο και πρωτοποριακό η τιμή είναι ιδιαίτερα προσιτή».

Άρα μιλάμε για αποκλειστικότητα στην Ελλάδα;

«Στην Ελλάδα έχουμε την αποκλειστικότητα. Στον υπόλοιπο κόσμο είναι μία τάση της μόδας η οποία έχει ήδη αρχίσει να εξελίσσεται πάρα πολύ. Υπήρχε στη χειμερινή της μορφή, κι εμείς προσπαθήσαμε να την κάνουμε και στην καλοκαιρινή της. Θεωρώ ότι πλέον μας ακολουθούν κι οι άλλοι».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0