Στρίβειν διά του… πλαστού θανάτου! Αυτός ο άντρας… δεν υπάρχει!!!

Στρίβειν διά του… πλαστού θανάτου! Αυτός ο άντρας… δεν υπάρχει!!!

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας από τους άντρες… δεν περιγράφεται!!! Έλεος!!!

81cfd427844409cedf8d6b3c981677e3_L

Στις 15 Αυγούστου,  η Alex Lancaster θα έπρεπε να είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της. Εντούτοις, ο προγραμματισμένος γάμος δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ καθώς ο γαμπρός, έχασε τη ζωή του. Ή έτσι τουλάχιστον νόμιζε η νύφη…

Η 23χρονη Βρετανίδα, γνώρισε τον σύντροφό της, τον 23χρονο Tucker Blandford τον Αύγουστο του 2012 στο πανεπιστήμιο και από τότε ζούσαν έναν ανέμελο έρωτα.

«Ηταν άψογος, ένας κύριος. Δεν είχα ερωτευτεί έτσι στο παρελθόν. Γνώρισα μέχρι και την οικογένειά του και μου συμπεριφέρονταν σαν να ήμουν κόρη τους…», εξομολογείται η νεαρή στη Βρετανική Mirror. Όταν μάλιστα ο Blandford της έκανε πρόταση γάμου, τότε εκείνη ζούσε την απόλυτη ευτυχία: Αρχισαν να κάνουν σχέδια για το γάμο τους, η Lancaster αγόρασε νυφικό και όλα φαινομενικά, κυλούσαν ομαλά. Όλα αυτά ωστόσο άλλαξαν λίγους μήνες μετά, όταν η 23χρονη δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από έναν άντρα ο οποίος ισχυριζόταν ότι ήταν ο πατέρας του φίλου της.

«Μου είπε ότι ο Tucker έπασχε από κατάθλιψη και πως ήθελε να πεθάνει. Ετσι, αυτοκτόνησε πέφτοντας στις ρόδες ενός αυτοκινήτου… Δε μπορούσα να αναπνεύσω, ήμουν απόλυτα συντετριμμένη», δηλώνει η Alex.

Τα πράγματα όμως άρχισαν να γίνονται ολοένα και πιο πολύπλοκα όταν η μέλλουσα νύφη επικοινώνησε με τη μητέρα του «νεκρού», η οποία όχι μόνο αγνοούσε το θάνατο γιου της, αλλά την ενημέρωσε ότι εκείνος ήταν περίφημα. «Εκείνη δεν ήξερε τίποτα για το γάμο, στη πραγματικότητα μάλιστα θεώρησε ότι είχαμε χωρίσει», λέει η Βρετανίδα.

Επειτα από μερικές βδομάδες, ο Blandford της έστειλε μήνυμα συγχώρεσης: «Είμαι ένα απαίσιο άτομο. Ξέρω ότι δεν έπρεπε να της πω ότι ήμουν νεκρός, αλλά δεν ήξερα τι να κάνω», είπε ο ίδιος σύμφωνα με την Daily Mail. «Η Alex είναι μια υπέροχη κοπέλα αλλά φοβήθηκα και ήθελα να βγω από τη σχέση…», κατέληξε.

[youtube id=”o3v_T6ZfWmM” width=”620″ height=”360″]

Πηγή : http://www.action24.gr/curius/item/26337-gia-na-min-pantreftei-prospoiithike-ton-nekro

Share and Enjoy !

0Shares
0 0