Οι 15 πιο άκυρες ατάκες χωρισμού. Ένα άρθρο για γυναίκες.

Άκυρες ατάκες που χρησιμοποιούν οι άντρες όταν θέλουν να χωρίσουν. Ένα άρθρο για γυναίκες.

Δώρο στο τέλος… “Το καλύτερο γράμμα χωρισμού”!!!

Όταν τα αγόρια βλέπουν τον αγώνα, παθιάζονται, βρίζουν και τα λένε έξω από τα δόντια. Όταν πλακώνονται με τον κολλητό, δεν μασάνε τα λόγια τους. Όταν όμως έρχεται η ώρα να χωρίσουν, εκεί το ισχυρό φύλο πάει περίπατο.

Ιδού οι χειρότερες ατάκες χωρισμού που θα σου ξεφουρνίσει και τι σημαίνουν πραγματικά.

1. “Δεν σου αξίζω, είσαι πολύ καλή για εμένα”:

Το αγόρι αυτό θες κουράστηκε ή βαρέθηκε στο πλευρό σου, θες έκανε την κουτσουκέλα του και είδε πως του αρέσουν τα ξενοκοιτάγματα, θέλει να σε παρατήσει αναίμακτα. Το ότι προσπαθεί να σε εξυψώσει δεν αναιρεί πως μπορεί να είσαι τέλεια αλλά για εκείνον μια όχι τόσο τέλεια, θα τη κάνει τη δουλειά της.

2. “Θέλω χρόνο για να σκεφτώ, δώσε μου λίγες ημέρες”:

Οι ημέρες μπορεί να γίνουν χρόνια και τα χρόνια αιώνες! Αν δεν θέλεις να τον περιμένεις να σε ξυπνήσει με ένα φιλί, προχώρα στον επόμενο! Επειδή το λίγες ημέρες είναι από μόνο του μεγάλη παγίδα, μην μπεις στη διαδικασία να τον πάρεις τηλέφωνο! Οι δικές του λίγες ημέρες, μπορεί να είναι ισάξιες με μια ολόκληρη δική σου ζωή.

3.”Νομίζω ότι δεν με θέλεις πια”:

Η ψυχολογία λέει πως το πρόβλημά μας προσπαθούμε πάντα να το προβάλουμε στον άλλο. Αυτό σημαίνει πως ο καλός σου δεν νομίζει πως σε θέλει πια αλλά προτιμά να αντιστρέψει την κατάσταση για να πάρει από πάνω του την ευθύνη!

4. “Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω”:

Εμ ποιός φταίει καλέ μου; Εγώ;

5. “Ας κάνουμε ένα διάλειμμα”:

Και ας τελειώσουμε καλύτερα μια σχέση βαρετή! Ο Νίνο τα έλεγε πιο όμορφα και ήταν πιο όμορφος! Αν θέλεις διάλειμμα, πήγαινε πίσω στο σχολείο και περίμενε το κουδούνι να χτυπήσει.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0