Γέλιο μέχρι δακρύων: Τι συμβαίνει όταν ένας Αμερικανός “γεμίζει” τον χάρτη της Ευρώπης?

Οι Αμερικανοί κλήθηκαν να συμπληρώσουν το χάρτη της Ευρώπης με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα και… αποκαλύψεις.

Η “λύση Μπόρατ”, τα ψεύτικα κράτη και οι φθηνές διακοπές (Pics)

Όλοι γνωρίζουμε για τον τρόμο του συγγραφέα, μπροστά στη λευκή σελίδα, ωστόσο υπάρχει και κάτι χειρότερο. Ο τρόμος του αγεωγράφητου, μπροστά στον άδειο χάρτη.

Η ιστοσελίδα Buzzfeed, “άδειασε” τον χάρτη της Ευρώπης και κάλεσε τους Αμερικανούς να τον συμπληρώσουν, με το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά απολαυστικό.

Επιλέξαμε, μερικούς από αυτούς τους χάρτες, στους οποίους κυριαρχούν τα βέλη, το κρύο και ο…. Μπόρατ.

Αφήσαμε απέξω, όσους συμπλήρωσαν το χάρτη σωστά, διότι αφενός το σωστό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι βαρετό, αφετέρου δεν είμαστε καθηγητές να δώσουμε 20αρια. Τιμή και δόξα σε όσους αυτοσχεδίασαν, κάτω η δικτατορία του ξερόλα.

Ο χάρτης του συνωμοσιολόγου

Κάπου ανάμεσα στη Νορβηγία και τη Σουηδία, πρέπει να παράπεσε η αληθινή σου Μπγιορκ, όπως θα έλεγε και ο Ελύτης*. Ποιος Λιακόπουλος και ποια Ελεύθερη Ώρα; Και δυο Μογγολίες έχουμε και χώρα “Μίλα Γιοβοβιτς” και το νερό είναι νερό και όση Ισπανία και αν έχεις, ποτέ δεν είναι αρκετή. Μα πάνω απ’ όλα, αποκαλύπτεται μια μεγάλη συνωμοσία. Τουλάχιστον έξι χώρες στην Ευρώπη δεν υπάρχουν. Είναι ψεύτικες ρε αδερφέ.

Χάσαμε την Ιρλανδία. Στοπ.

Μπορεί να μην έχει ιδέα ποιες είναι οι μισές χώρες της Ευρώπης, ωστόσο ξέρει που είναι η Ιρλανδία ή μήπως όχι; Τέλος πάντων τα χρήματα για σπουδές έπιασαν τόπο, η Ιρλανδία είναι κάπου κοντά στη Μεγάλη Βρετανία και στη Σουηδία έχει πάρα πολύ κρύο. Αυτό ακριβώς τίποτα αλλο.

Μια, δυο, τρεις… πολλές Πολωνίες

Έπρεπε να εξηγήσει κάπως το μουτρωμένο προσωπάκι στη Ρωσία, οπότε την περικύκλωσε με Πολωνίες (όλες σε λάθος θέση). Είναι γνωστό ότι ιστορικά Ρώσοι και Πολωνοί δεν τα πάνε καλά.

Παρά το ότι, κατά την άποψή του, η μισή Ευρώπη βρίσκεται σε πόλεμο και η Ισπανία έχει οπίσθια, τον συγχωρούμε διότι ξέρει πού είναι το σπίτι του Μπένεντικτ Κούμπερμπατς και άρα ξέρει από καλές σειρές

Ο θεατρόφιλος

Υπάρχει θέμα με την Πολωνία τελικά. Κανείς δεν είναι απόλυτα σίγουρος. Ο συγκεκριμένος, έχει έλλειψη κρατών για να γεμίσει την έκταση της Ρωσίας ενώ λύνει και το πρόβλημα των γειτόνων της με τη φράση “Κάποια χώρα που ήταν στην ΕΣΣΔ”. Παρά το δίλημμά του για το Βέλγιο, μας κερδίζει το ότι ξέρει από Άμλετ και τον βάζει και στη σωστή χώρα. Ποιότητα.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0