Ελληνίδα πλένει το αυτοκίνητό της γυμνή…!

 

Ελληνίδα πλένει το αυτοκίνητό της γυμνή…!

Χαμός στο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες Ελληνίδα που βγήκε στην αυλή της για να πλύνει το αυτοκίνητό της εντελώς όπως την γέννησε η μητέρα της. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συνηθίσει τέτοιες εικόνες από Ελληνίδες, αφού η χώρα μας είναι στην πρώτη πεντάδα των πουριτανών.

Ελληνίδα

Έτσι, αυτή τη φορά ξεπερνώντας κάθε όριο, τόλμησε να πετάξει τα ρούχα της, ίσως για να μην τα βρέξει, έπιασε το λάστιχο στα χέρια, σφουγγάρι, απορρυπαντικό και ένα κίτρινο κουβά και ρίχτηκε στη δουλειά, κάτω από τον καυτό ήλιο.

Βέβαια, για αυτό το θέαμα πολλοί θα πλήρωναν, ώστε μια κοπέλα με τις αναλογίες της να ασχοληθεί με το δικό τους αυτοκίνητο, αλλά η κοπέλα όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες της που ακολουθούν έκανε πολύ καλή δουλειά.

Το μικρό της, πράσινο αυτοκίνητο έγινε σαν καινούριο, αν και οι «κακές» γλώσσες σχολίασαν ότι πρέπει να μεγάλωσε κιόλας μετά από τόσα χάδια της «καυτής» «ανώνυμης» Ελληνίδας.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι φωτογραφίες της γρήγορα έγιναν viral, αφού αυτό το τόσο σπάνιο γεγονός συγκίνησε πολλά αντρικά μάτια, και όλοι έψαχναν να βρουν ποια είναι και που μένει ώστε να την γνωρίσουν, και ίσως να πλύνει και το δικό τους αυτοκίνητο.

Δείτε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

ΕλληνίδαΕλληνίδα

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Πηγή : LIFEVIEWS-HOT