Προγνωστικά Super League 9/1/2016

super-league

Ατρόμητος-Πλατανιάς:

Χωρίς να δείξει κάτι ιδιαίτερο ο Ατρόμητος κέρδισε εντός έδρας με 1-0 τον Πανιώνιο, αυτή ήταν η 2η σερί νίκη του και μάλιστα με το ίδιο σκορ, έμεινε αήττητος για 3ο σερί ματς, επιθετικά είναι σε καλή κατάσταση. Στην έδρα του παίζει ανοικτά με 3 νίκες και 5 ήττες, απέχει 5 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Κιβρακίδης επιστρέφει από τιμωρία, ενώ ο Γοδόι είναι τιμωρημένος, απόντες ο στόπερ Στόιτσεφ αλλά και ο μέσος Στόιτσεφ.

Δεν αντιστάθηκε καθόλου στην ΑΕΚ εντός έδρας ο Πλατανιάς και έχασε καθαρά με 3-0, αυτή ήταν η 3η σερί ήττα του και μάλιστα χωρίς να σκοράρει. Εκτός έδρας έχει χάσει τα 5 από τα 8 παιχνίδια του, απέχει 6 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Μάλλον εκτός ο Κουλιμπαλί, και πάγια ο Γιακουμάκης, επιστρέφει από τιμωρία ο Ράμος.

Πρόταση στοίχημα: Το ζευγάρι αυτό παίζει και στο κύπελλο, το ματς πρωταθλήματος είναι ενδιάμεσα στα δύο ματς. Οι Περιστεριώτες δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση και θέλουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος, θα τους δώσουμε πρώτη τύχη, άσος σαν προγνωστικό.

Από το cleverbet.eu μπορείτε καθημερινά να βλέπετε τις αναλύσεις των σημαντικότερων αγώνων, live streaming καθώς και προγνωστικά στοιχήματος για όλους τους υπόλοιπους. Βαθμολογίες και στατιστικά από το κουπόνι πάμε στοίχημα.