Προγνωστικά στοιχήματος 20/12/2015

Fellaini-everton

Σοσιεδάδ-Βιγιαρεάλ:

Με τη Χετάφε εκτός έδρας η Σοσιεδάδ ήταν πολύ καλή αλλά τελικά κόλλησε στο 1-1, τουλάχιστον έμεινε για 2ο σερί αγώνα χωρίς ήττα. Στην έδρα της δεν κερδίζει εύκολα με ρεκόρ 2-2-3, απέχει 2 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο αριστερός μπακ Ντε Λα Μπέγια είναι τιμωρημένος, επιστρέφει από τιμωρία ο αριστερός μπακ Γιούρι. Απόντες ο στόπερ Μικέλ και ο μέσος Θουρουτούθα.

Καθήλωσε με πολύ καλή εμφάνιση τη Ρεάλ εντός έδρας η Βιγιαρεάλ και κέρδισε με 1-0, διπλασιάζοντας τις σερί νίκες της. Αρκετά ισορροπημένο το εκτός έδρας ρεκόρ της με 2-2-3, είναι 5η, απέχει μόλις ένα βαθμό από την πρώτη τετράδα.

Ο δεξιός μπακ Μάριο είναι απών, αμφίβολος ο στόπερ Μπαϊγί, λείπουν και 4 μακροχρόνιοι.

Πρόταση στοίχημα: Δεν είναι εύκολο στοιχηματικά η γηπεδούχος δείχνει να πατάει καλύτερα, η ανώτερη Βιγιαρεάλ, είναι εξαιρετικά ασταθής, θα δούμε πάντως γκολ, κρατάμε σαν πρόβλεψη και εδώ τα 2-3 τέρματα.

Αταλάντα-Νάπολι:

Αυτή τη φορά η Αταλάντα δεν ήταν πειστική και έχασε δίκαια εκτός έδρας με 1-0 από την Κιέβο, επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα. Πανίσχυρη πάντως στο Μπέργκαμο, έχει κερδίσει τα 5 από τα 7 παιχνίδια που έχει δώσει, απέχει 5 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Ο μέσος Κούρτις και ο στόπερ Κερουμπίν είναι τιμωρημένοι, απόντες ο μέσος Καρμόνα και ο επιθετικός Πινίγια.

Δεν μπόρεσε να ξεκλειδώσει την άμυνα της Ρόμα εντός έδρας η Νάπολι και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία χωρίς τέρματα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα 2 τελευταία της παιχνίδια. Αρκετά ισορροπημένο το εκτός έδρας ρεκόρ της με 3-3-2, ισοβαθμεί στην 2η θέση με τη Φιορεντίνα.

Απών ο επιθετικός Γκαμπιαντίνι.

Πάμε στοίχημα: H Aταλάντα εντός έδρας δαγκώνει και μετά την ήττα στη Βερόνα ψάχνει αντίδραση. Τέτοια ψάχνει και η Νάπολι αν θέλει να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου. Επιφυλακτικό ματς περιμένουμε, κρατάμε σαν προγνωστικό το no goal.

Δείτε και άλλα προγνωστικά στοιχήματος