Προγνωστικά Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ 17/1/2016

lπρογνωστικα

Η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί στο «Anfield» την Μάντσεστερ Γιουνάιντετ για την 22η αγωνιστική της Premier League.

Το μεγαλύτερο αγγλικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τις πιο μισητές ομάδες στην Αγγλία θα πραγματοποιηθεί αύριο στο «Anfield» ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιντετ. Δύο ομάδες που τη φετινή σεζόν φαίνεται πως έχουν τους ίδιους στόχους. Δηλαδή είσοδο στην Ευρώπη και αν δεν μπορέσουν στην τετράδα, τότε στην πεντάδα. Βαθμολογικά βρίσκονται αρκετά κοντά με τους «κόκκινους διαβόλους» να είναι μπροστά για τρεις βαθμούς.

Η Λίβερπουλ κατεβαίνει στο παιχνίδι και προέρχεται από μια ισοπαλία απέναντι στην Άρσεναλ με 3-3 στο «Anfield» πάλι. Αυτό που θα κυνηγήσει από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι φυσικά η νίκη, η οποία θα την ισοβαθμήσει με την αντίπαλό της. Μάλιστα ένα ντέρμπι όταν το κερδίζεις είναι και θέμα γοήτρου, οπότε η επίτευξη των τριών βαθμών αποτελεί μονόδρομος για την ομάδα του Κλοπ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι θα έχουν εκτός τους Divock Origi, Philippe Coutinho, Daniel Sturridge και Martin Skrtel, ενώ εκτός θα είναι για όλη την υπόλοιπη σεζόν και οι Joe Gomez με τον Danny Ings. Ωστόσο τα ευχάριστα νέα είναι ότι επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Dejan Lovren.

Από την άλλη πλευρά η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ θα κατέβει στο «Anfield» αρχικά για να προστατέψει το προβάδισμα που ήδη έχει στα χέρια της κι έπειτα άμα μπορέσει θα κοιτάξει να το αυξήσει κιόλας. Δηλαδή με λίγα λόγια αρχικός στόχος της ομάδας του Λουίς Φαν Χααλ είναι η ισοπαλία και έπειτα η νίκη, καθώς και για την Μάντσεστερ Γιουνάιντετ μια τέτοια νίκη αποτελεί νίκη-γοήτρου.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν εκτός αποστολής τους Phil Jones, Bastian Schweinsteiger, Michael Carrick και Antonio Valencia. Να αναφέρουμε ότι εκτός θα βρίσκεται και ο Luke Shaw, ο οποίος θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Η παράδοση των τελευταίων χρόνων είναι με το μέρος της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ, η οποία μετράει έξι νίκες στα τελευταία οχτώ παιχνίδια των δύο ομάδων. Ωστόσο η Λίβερπουλ στο «Anfield» ανακτά ένα προβάδισμα, καθώς έχει κερδίσει ανεξαρτήτου διοργάνωσης τέσσερα από τα τελευταία επτά παιχνίδια.

Προγνωστικά στοιχήματος σαφώς και μπορεί να γίνουν όσο ρίσκο κι αν είναι αυτό, καθώς μιλάμε για το μεγαλύτερο ντέρμπι του νησιού. Σίγουρα οι αποδόσεις από τις στοιχηματικές εταιρείες θα είναι ζουμερές και ο κόσμος θα κοιτάξει να βγάλει ότι καλύτερο μπορεί από αυτές. Από πλευράς μου θα σας προτείνω δύο πιθανά αποτελέσματα. Το πρώτο αποτέλεσμα είναι το «Χ», ενώ το δεύτερο πιθανό αποτέλεσμα είναι ο «άσσος».