Παναθηναϊκός – Ηρακλής: Για το γκολ

greece super leagueΑπό μη νικηφόρα αποτελέσματα προέρχονται και οι δυο ομάδες, με τους πράσινους να έχουν και παράπονα από την διαιτησία του ντέρμπι σε αντίθεση με τους Θεσσαλονικείς που έψαξαν να βρούνε τα λάθη τους στην δικιά τους πλευρά και το πως απώλεσαν βαθμούς με έναν αντίπαλο που φαινομενικά ”τον είχαν”.

Όλες σχεδόν οι εταιρείες στοιχημάτων πλέον δέχονται και paysafe!

Στον Παναθηναϊκό η κορυφογραμμή της επικοινωνιακής τους πολιτικής είναι πλέον ταυτόσημη και με αυτής του αγωνιστικού τμήματος. Ο Ιταλός κόουτς τα έβαλε με όλους πέραν του εαυτού του και εφ όσον η Διοίκηση τον καλύπτει όλα πάνε κατ ευχήν.

Τώρα το αν απορούνε μερικοί παίκτες με αυτά που γίνονται και βλέπουν είναι μια ιστορία που στην πορεία θα την βρούνε μπροστά τους και δεν θα είναι κάτι το ξαφνικό και το απρόσμενο. Τα ”σκουπίδια” όσο και να θέλουν οι ηγήτορες δεν κρύβονται πλέον κάτω από κανένα χαλί όσο και να προσπαθούνε.

Περιορισμένων δυνατοτήτων υλικό και φυσικά όχι τέτοιας στάθμης που να αξίζει να περιμένει κανείς το μέλλον. Τόσο μπορούνε τόσο κάνουνε και το ότι είναι μέσα στην 5αδα είναι ταβάνι για την πλειονότητα τους.

Οι επισκέπτες δεν έχουν τέτοια προβλήματα, έχουν υλικό που ξέρουν μέχρι που τους φθάνει και παλεύουν με τα όπλα τους που δεν δέχονται και καμία αμφισβήτηση.

Καλά δουλεμένη ομάδα στον τομέα της φυσικής κατάστασης, υλικό με ικανότητες κυρίως αθλητικές προσπαθούν μέσω τακτικής να ελέγχουν τους χώρους και προσπαθούν τις λίγες ευκαιρίες που γενικώς δημιουργούν να τις μετατρέπουν σε τέρματα. Το τελευταίο έργο το φέρουν καλά εις πέρας ο πολύ έμπειρος Ρομάνο με τον εξαιρετικό φέτος Βέλλιο.

Ο Ηρακλής εκτός έδρας έχει θέμα αποτελεσματικότητας όμως εάν σκοράρει συνήθως παίρνει και αποτέλεσμα. Απέχουν αρκετές θέσεις από την 5αδα αλλά στην ουσία η 6η θέση που στοχεύουν είναι στο ένα 3ποντο.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει επιστροφές όμως στην Λεωφόρο κερδίζει με το σταγονόμετρο και με ομάδες σαν τον Ηρακλή που δεν βγαίνουν στο ξέφωτο αλλά εφαρμόζουν αμυντική τακτική έχει γενικώς πρόβλημα.

Μετά και το Καραϊσκάκης και όσα ακολούθησαν δεν είναι καθόλου δύσκολο οι παίκτες του γηπεδούχου να είναι αρκετά αποπροσανατολισμένοι και ο Ηρακλής να τους βάλει δύσκολα. Σε μια ανάλογη κατάσταση πήγε στην Τούμπα και πέρασε καθαρά και ωραία με 0-1.

Οι παίκτες του φιλοξενούμενου είναι δεδομένο ότι θα είναι συγκεντρωμένοι αφού αναζητούν και την προσωπική διάκριση σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους που κινδυνεύουν να έχουν ξεφουσκώσει από φιλοδοξίες.

Αξίζει η κόντρα στοιχηματικά αλλά η επιλογή μου θα περιοριστεί κυρίως στο να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι, γεγονός που πέρα από στατιστικά έχει καλές πιθανότητες να συμβεί και από εκεί και πέρα ότι ήθελε προκύψει.

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Share and Enjoy !

0Shares
0 0