Λιγκ Καπ με 2 αουτσάιντερ και 2 φαβορί…

images-1

Καλησπέρα φίλοι μου.Ημερα στοιχηματικης ξεκούρασης ήταν η χθεσινή παρόλα αυτά όσο μπορούσα σας βοήθησα. Βγήκε σήμερα το νέο κουπόνι το οποίο έχει αρκετούς αγώνες.Σιγα σιγά το κουπόνι θα γεμίζει καθώς όλα τα πρωταθλήματα αρχίζουν μέχρι τα τέλη του μήνα.

 

 

 

Σήμερα το πρόγραμμα έχει Λιγκ καπ Αγγλίας και εννοείτε πως δεν μπορώ να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Φυσικά δεν έχω σκοπό να βουτήξω στα βαθιά αφού ακόμα οι ομάδες δεν είναι έτοιμες και η αλήθεια είναι ότι ούτε και εμείς είμαστε έτοιμοι.Δεν μπορούμε να είμαστε 100% προσηλωμενοι στο στοίχημα όταν το μυαλό μας είναι στις διακοπές ή στις παραλίες. Γι’αυτο φίλοι μου συνιστώ προσοχή και υπομονή.

 

Το παιχνίδι μου σήμερα θα είναι μια δυάδα με σωστά φαβορί και δύο μονά αποδεκτά τα οποία θα τα παίξω και σε δυάδα. Στο πρώτο δελτίο θα παίξω το διπλό της Γουίγκαν στην έδρα της Μπερτον και το διπλό της Κάρντιφ στην έδρα της Κοβεντρι. Αυτά είναι τα φαβορί μου. Τα αουτσάιντερ τα οποία θέλουν λίγη έμπνευση αλλά και πολύ τύχη είναι το διπλό της Κολτσεστερ στην έδρα της Τσαρλτον και το διπλό της Μπερι στην έδρα της Μπολτον.

 

Θα τα παίξω ετσι όπως θα δείτε και πιο κάτω που αν περάσει μία έκπληξη ή η δυάδα μου να βγω κερδισμένος. Αυτά για σήμερα φίλοι μου.Τα λέμε με νέα στήλη και πάλι αύριο…Καλή τύχη…!!!

 

ΑΡΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ: 10.000 μονάδες

Νέο υπολοιπο: 9840 μονάδες

Δυαδα:Γουίγκαν 2 (1.86), Κάρντιφ 2 (2.11), με 16 μονάδες.

Μονό:Κολτσεστερ 2 (5.49), με 10 μονάδες.

Μονό:Μπερι 2 (6.02), με 10 μονάδες.

Δυάδα:Κολτσεστερ 2 (5.49), Μπερι 2 (6.02), με 4 μονάδες.

Ανοικτά Στοιχηματα: 40 μονάδες.

Νέο υπολοιπο: 9.800 μονάδες.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0