Κίμκι – Ολυμπιακός: Ένα ακόμη εμπόδιο

Κίμκι – Ολυμπιακός, euroleagueΣτην μακρινή Μόσχα και σε ένα από τα καλύτερα κλειστά γήπεδα της διοργάνωσης (Krylatskoye Sports Palace) θα διεξαχθεί ο νέος ”τελικός” αυτού του ομίλου μέχρι τον..επόμενο.

Η Ρωσική ομάδα υπό τις οδηγίες πλέον του Ivanovic θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την ισχύ που αποκτά εντός έδρας και να κερδίσει το ματς δίνοντας στην ουσία και ένα τέλος στην προσπάθεια του αντιπάλου της αλλά και εξασφαλίζοντας κατά ένα μεγάλο ποσοστό την δικιά της συμμετοχή στην επόμενη φάση.

* Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα *

Ο συγκεκριμένος κόουτς των γηπεδούχων που αντικατέστησε τον Κουρτινάιτις, έχει μια αρκετά μακρά ιστορία με τον Ολυμπιακό σαν αντίπαλος όχι ιδιαίτερα θετική και η ποιο πρόσφατη του εμπειρία από το πέρασμα από τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε αυτή την ”κατάσταση”, όμως δίνει και ένα έξτρα κίνητρο καθώς στην ουσία απέτυχε και το πλήρωσε με απόλυση από τους πράσινους με φταίχτη την συγκεκριμένη ομάδα. Βέβαια και παλιότερα στην Κάχα δεν είχε να δείξει κάτι καλύτερο ή διαφορετικό.

Η Κίμκι είναι μια ενδιαφέρουσα ομάδα όπου τα όπλα της είναι η ταχύτητα στην πάσα και στην εκτέλεση κάνοντας όμως παιγνίδι καλά τόσο μακριά όσο και κοντά στην αντίπαλη ρακέτα. Αν και έχει παίκτες με καλά αθλητικά προσόντα, η δυναμική της εξαντλείται κυρίως στην επιθετική της δραστηριότητα με συνέπεια αμυντικά να έχει αρκετά θέματα και σε ματς χαμηλού ρυθμού να έχει προβλήματα.

* Ολυμπιακός Live Streaming *

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μια σημαντική νίκη επί της Ρεάλ που τον έφερε μέσω πενταπλής ισοβαθμίας στην 3η θέση και με νικηφόρο αποτέλεσμα μπορεί να φθάσει και να διεκδικήσει μέχρι και την πολυπόθητη 2η. Φυσικά ο βασικός στόχος είναι να εξασφαλισθεί κατ αρχάς η νίκη και μετά οτιδήποτε άλλο.

Πολύ υψηλής εμπειρίας και αποτελεσματικότητας ομάδα οι ερυθρόλευκοι τα τελευταία χρόνια έχουν σημειώσει επικές ανατροπές και βέβαια σε ματς που κρίνονται ή είναι μεγάλης σημασίας κανείς δεν τους θέλει σαν αντίπαλο.

Οι δυο ομάδες είναι εντελώς…

…ΠΗΓΗ: www.arxondasbet.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0