Δανία – Αρμενία : Ευνοούνται τα πολλά γκολ

mundial-2018

Δανία – Αρμενία: ξεκινούν από σήμερα τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις μέσα στο τριήμερο. Στοιχηματικά πάντως δεν είναι τα πολλά τα σημεία με τα οποία μπορούμε να ασχοληθούμε, καθώς οι αποδόσεις στους περισσότερους αγώνες είναι μικρές. Ένα ματς που έχει ενδιαφέρον είναι αυτό ανάμεσα στη Δανία και την Αρμενία, με τους γηπεδούχους να επιδιώκουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα με πολλούς ποιοτικούς παίχτες στο ρόστερ τους και αρκετή πλέον εμπειρία. Μας έδειξαν στο φιλικό κόντρα στο αδύναμο Λιχτεναστάιν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, κάτι που βέβαια είναι λογικό μιας και το πρωτάθλημα στη χώρα βρίσκεται ήδη στην 7η αγωνιστική.

Οι Αρμένιοι λογικά δεν έχουν πολλές απαιτήσεις από τον όμιλο, όπου βέβαια απουσιάζει το πολύ μεγάλο όνομα, κάτι που σίγουρα γεμίζει με αισιοδοξία τις υπόλοιπες ομάδες. Συνήθως εκτός έδρας δυσκολεύονται πολύ να πάρουν αποτέλεσμα, όμως συγκριτικά με παλαιότερα χρόνια παίζουν πολύ πιο ανοιχτό και μοντέρνο ποδόσφαιρο και αυτό σίγουρα βοηθάει το θέαμα. Στόχος γι’ απόψε είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, όσο κι αν αυτό πριν από την έναρξη του αγώνα μοιάζει δύσκολο.

Ο τρόπος που αγωνίζονται οι δύο ομάδες ευνοεί την επίτευξη πολλών τερμάτων και στοιχηματικά το Over μοιάζει μια καλή επιλογή. Οι αποδόσεις για το σημείο βρίσκονται σε αποδεκτές τιμές και με αυτό θα πάω σήμερα.

Διαβάστε στο bet-on-arme.com αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, προγνωστικά στοιχήματος αλλά και στατιστικά – βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0