Εύκολη νίκη για την Παρί Σεν Ζερμέν

Paris-Saint-Germain-720x350 (1)

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Το κοντέρ γράφει συνεχώς για την Παρί Σεν Ζερμέν και δη στο πρωτάθλημα, όπου βαδίζει από νίκη σε νίκη. Τελευταίο της «θύμα» η Τουλούζ, την οποία κέρδισε εκτός έδρας με 1-0, χάρη σε τέρμα του Ιμπραϊμοβιτς στο 73′, ενώ την προσπέρασε και στο κύπελλο με το νικηφόρο 2-1. Ολοένα και αυξάνει την διαφορά από τους διώκτες της η ομάδα του Λοράν Μπλαν και παραμένει η μοναδική αήττητη στο Σαμπιονά, με απολογισμό (18-3-0). Το καλό για τους πρωταθλητές Γαλλίας είναι πως δεν χαλαρώνουν σε καμία περίπτωση μέχρι στιγμής. Επίσης, δεν δέχεται γκολ εδώ και τρεις αγωνιστικές. Αμφίβολοι ο στόπερ Τιάγκο Σίλβα (20 συμ./1 γκολ), ο μέσος Βεράτι (14 συμ.) και ο μεσοεπιθετικός Παστόρε (10 συμ./1 γκολ).

ΑΝΖΕ: Μπορεί να προηγήθηκε με τον Καπέλ στο 24′ του εκτός έδρας αγώνα με την Ρεν, όμως τα χάλασε όλα στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, όπου δέχθηκε δύο γκολ από το σημείο του πέναλτι, ώστε να χάσει το ματς με 2-1. Άμεση επιστροφή στις ήττες για τη νεοφώτιστη Ανζέ, όμως η πορεία της κρίνεται κάτι περαπάνω από εντυπωσιακή μέχρι στιγμής, αφού βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ακόμη πιο δύσκολο το έργο της σήμερα, αφού έχει να αντιμετωπίσει την καλύτερη ομάδα της χώρας Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι. Τραυματίες οι μέσοι Μανγκανί (20 συμ./3 γκολ), Οριάκ (11 συμ.) και ο φορ Ντορέ (9 συμ.).

Προγνωστικά πάμε στοίχημα για το Παρί Σεν Ζερμέν – Ανζέ

Στις διαθέσεις της Παρί Σεν Ζερμέν ένα ακόμη παιχνίδι και λογικά θα προσθέσεις άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της. Περιμένουμε πολλά γκολ στα ζωντανά αποτελέσματα και over 2,5

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Στο πιο οριακό σημείο έκανε αυτό που έπρεπε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βγάζοντας σπουδαίο διπλό στο «Άνφιλντ» και την έδρα της Λίβερπουλ με 1-0. Αρκετά ουσιαστική μετά από καιρό αμυντικά, βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 78′ με τον Ρούνει και πήρε αυτό που ήθελε από τον ντέρμπι. Τεράστια ανάσα και για τον προπονητή Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος ήταν με την πλάτη στον τοίχο και για να σταθεί πιο άνετα στον πάγκο του θα πρέπει να οδηγήσει τους «κόκκινους διαβόλους» σε ένα ικανό νικηφόρο σερί. Παραμένουν σίγουρα εκτός οι μπακ Ρόχο (6 συμ.), Σο (5 συμ.), ο μπακ-χαφ Βαλένσια (6 συμ.) και ο μέσος Κάρικ (16 συμ.).

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Έκανε το 2/2 στην έδρα της μέσα σε λίγες ημέρες, κάτι που το καταφέρνουν λίγες ομάδες παραδοσιακά. Έτσι, μετά το 2-0 επί της Γουότφορντ, ακολούθησε το 3-0 επί της Γουέστ Μπρομ πριν μία εβδομάδα και έδωσε την κατάλληλη ώθηση στην ομάδα του Κούμαν για την συνέχεια. Εξάλλου, πέρασε μια περίοδος ντεφορμαρίσματος στην σεζόν, οπότε το εξάποντο αυτό διώχνει το άγχος και πηγαίνει με καλή ψυχολογία στο «Ολντ Τράφορντ», όπου έχει κάνει αρκετές ζημιές τα τελευταία χρόνια και φυσικά με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τραυματίας ο μεσοεπιθετικός Τζέι Ροντρίγκεζ (8 συμ.), ενώ αμφίβολος είναι ο γκολκίπερ Στεκέλενμπουργκ (17 συμ.).

Προγνωστικά στοίχημα για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον

Η ποιότητα της Σαουθάμπτον μεσοεπιθετικά είναι δεδομένη και μπορεί να βάλει δύσκολα σήμερα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επιλογή μας το goal/goal