Τριήμερο Χριστουγενιάτικο κουπόνι με δυνατές επιλογές

Christmas-managers

Καλησπέρα φίλες και φίλοι έχουμε μπει ήδη σε εορταστικό κλίμα με συρρικνωμένο κουπόνι για αυτό και οι επιλογές μου θα αφορούν και τις 3 επόμενες ημέρες για να διαλέξετε ότι σας αρέσει περισσότερο.

Για το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου το πρωτάθλημα που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η serie B αν  και σε φυσιολογικές συνθήκες δεν πολύ ασχολούμαι μαζί της καθώς θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο στημένα πρωταθλήματα. Λόγω έλλειψης επιλογών έχω σημειώσει δυο παιχνίδια με σχετικά καλές αποδόσεις και στατιστικά καλές πιθανότητες επαλήθευσης.

  • Τσεζένα – Τραπάνι : Over 2,5 – 2,25
  • Βιτζέντζα – Τσιταντέλα : G/G – 1,91

Την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου μπάλα παίζουν μόνο οι Τούρκοι και κάποιες άλλες μουσουλμανικές χώρες, οπότε οι επιλογές μου είναι υποχρεωτικά από εκεί. Δυο διπλά έχω σημειώσει από την Τουρκία. Το πρώτο αφορά το διπλό της Οσμανλισπόρ στην έδρα της Ρίζεσπορ καθώς οι φιλοξενούμενοι λόγω των υποχρεώσεων που είχαν στο Europa League έχουν μείνει αρκετά πίσω στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να φορτσάρουν για να κλείσουν την ψαλίδα και ο δεύτερος αγώνας αφορά το διπλό της φορμαρισμένης Κόνιασπορ στην έδρα της ντεφορμέ Ακισασπόρ.

  • Ριζεσπορ – Οσμανλισπορ : 2 – 2,10
  • Ακισασπόρ – Κόνιασπορ : 2 – 3,00

Η Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου είναι η μέρα που όλη η Αγγλία παίζει μπάλα γνωστή και σαν ”Boxing Day” .   Πρώτο παιχνίδι το over στο Γουότφορντ – Κρίσταλ Πάλας. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν ανοικτά καθώς θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μέσα στην έδρα τους μετά την ”κοιλιά” που έχουν κάνει και θεωρώ πως η Κρίσταλ Πάλας που ούτως η άλλος δεν κλείνεται, θα ανταποκριθεί στο επιθετικό παιχνίδι. Το over επίσης έχω επιλέξει για τον αγώνα της Λέστερ με την Έβερτον. Και οι δυο ομάδες προέρχονται από κακά αποτελέσματα και πιστεύω ότι θα παίξουν και οι δυο επιθετικά για την νίκη. Η προιστορία των δυο ομάδων είναι γεμάτη από μεγάλα σκορ και δεν θα είναι και τόσο δύσκολο όσο φαίνεται στις αποδόσεις να φέρουν ακόμα ένα.

Επειδή δεν λείπουν ποτέ οι εκπλήξεις από την συγκεκριμένη ημέρα (Boxing Day), θα ρισκάρω στο να μην χάσει η φορμαρισμένη Γουέστ Μπρόμ στην έδρα της Άρσεναλ. Οι κανονιέρηδες συνηθίζουν τις γκέλες στις περιόδους των γιορτών. Δεύτερη πρόταση στην οποία θα ρισκάρω είναι η μη νίκης της Άστον Βίλα. Η Βίλα τα τελευταία δέκα χρόνια στατιστικά την 26 Δεκεμβρίου κερδίζει 1 παιχνίδι και χάνει τα 9, οπότε τα ποσοστά είναι υπέρ μας, παρόλο που η Μπέρτον εκτός έδρας δεν είναι και τόσο δυνατή.

  • Γουότφορντ – Κρίσταλ Πάλας : Over 2,5 – 2,02
  • Λέστερ – Έβερτον : Over 2,5 – 2,00
  • Άρσεναλ – Γουέστ Μπρόμ : Χ2 – 3,30
  • Άστον Βίλα – Μπέρτον : Χ2 – 2,30

Διαβάστε στο bet-on-arme.com αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, prognostika stoiximatos αλλά και στατιστικά – βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων