Δυνατό τεστ με Λόκερεν ο Θρύλος! (18:00 – Novasports2)

Δυνατό τεστ με Λόκερεν ο Θρύλος! (18:00 – Novasports2)

Δυνατό τεστ με Λόκερεν ο Θρύλος! (18:00 – Novasports2)

Το τελευταίο του φιλικό στο Βέλγιο δίνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τη Λόκερεν και ενώ το πρώτο επίσημο ματς πλησιάζει. Χωρίς τον Εμενίκε και πάλι οι «ερυθρόλευκοι» .

Ο Ολυμπιακός διανύει την ενδέκατη και τελευταία ημέρα παραμονής του στο Βέλγιο, το οποίο θα αποχαιρετήσει ύστερα από το αποψινό φιλικό με την Λόκερεν, που είναι προγραμματισμένο για τις 18:00 (Novasports2).

Οι «ερυθρόλευκοι» λίγες ώρες πριν ολοκληρώσουν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους και επιστρέψουν στην Ελλάδα, θα δώσουν ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι και ο Μπέσνικ Χάσι θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας όλες αυτές τις ημέρες δούλεψαν σκληρά και πλέον μετρούν αντίστροφα για το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι. Ο 45χρονος τεχνικός έχει περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα και οι παίκτες έχουν αρχίσει να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα τους ζητάει στις προπονήσεις.

Η εικόνα του Ολυμπιακού στα φιλικά με τις Μαλίν και Αλκμααρ ήταν εξαιρετική και ο Θρύλος άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Πάντως, ο 45χρονος τεχνικός δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Εμάνουελ Εμενίκε που βρίσκεται πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης και είναι σαφώς πιο ανέτοιμος σε σχέση με τους Οτζίτζα Οφόε και Μεντί Καρσελά που χρησιμοποιήθηκαν για μισή ώρα στο φιλικό με την Άλκμααρ. Ο Νιγηριανός φορ είχε κάνει μόνο κάποιες ατομικές προπονήσεις πριν αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό και έχει… δρόμο ακόμη.

Είναι πιθανό, ωστόσο, να τον τεστάρει ο Χάσι στο φιλικό της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης. Αντιθέτως, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Αλβανός τεχνικός τους Οφόε και Καρσελά κόντρα στη Λόκερεν.