Χρόνια πολλά Πρόεδρε!!!

Χρόνια πολλά Πρόεδρε!!!

Ο πρόεδρος των μεγάλων επιτυχιών και διακρίσεων των «ερυθρόλευκων» την τελευταία πενταετία έχει σήμερα, 30 Ιουλίου, γενέθλια και κλείνει τα 48 του χρόνια και η οικογένεια του Ολυμπιακού του στέλνει τις καλύτερες τις ευχές της.

marinakis1-700x435

Τα τελευταία πέντε χρόνια ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στο «τιμόνι» του Ολυμπιακού, ο οποίος αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο στην Ελλάδα ενώ έχει ανέβει επίπεδο και στην Ευρώπη έχοντας τεράστια αναγνώριση λόγω των διακρίσεών του.
Με πέντε πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα καθώς και σημαντικές ευρωπαϊκές πορείες ο Ολυμπιακός πλέον ανήκει στην ευρωπαϊκή ελίτ και χάρη στο όραμα του προέδρου συνεχίζει να μεγαλώνει συνεχώς.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποτελεί τον πρόεδρο των ρεκόρ καθώς έχει καταφέρει από την πρώτη χρονιά που ανέλαβε τον Ολυμπιακό να κατακτά το πρωτάθλημα και η υπόσχεση που έδωσε πρόσφατα ήταν τουλάχιστον ακόμα είκοσι πρωταθλήματα με την ομάδα να παραμένει στην μόνη θέση που της αρμόζει, την κορυφή.
Παράλληλα, αποτελεί το μεγάλο στήριγμα των τμημάτων του Ερασιτέχνη, τα οποία ξεχωρίζουν τα τελευταία χρόνια χάρη και στην συμβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος συνεισφέρει τα μέγιστα φέρνοντας κάθε χρόνο στην ομάδα παίκτες τεράστιας κλάσης.
Φυσικά, οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν καθημερινά και με κάθε τρόπο το φιλανθρώπικο τους πρόσωπο και βρίσκονται δίπλα σε όσους πραγματικά έχουν ανάγκη μέσα από την συνεχή ανθρωπιστική και κοινωνική δράση.

 

Χρόνια σου πολλά, Πρόεδρε, να είσαι πάντα γερός και δυνατός, για να κατατροπώνεις τους αντιπάλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας και να συνεχίσεις να γιγαντώνεις την ομάδα μας! Μαζί συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε…