Χάσι: «Ικανοποιημένος από την ανατροπή και το ποδόσφαιρο»

Χάσι: «Ικανοποιημένος από την ανατροπή και το ποδόσφαιρο»

Χάσι: «Ικανοποιημένος από την ανατροπή και το ποδόσφαιρο»

Ο Μπέσνικ Χάσι είδε τον Ολυμπιακό να παίζει καλό ποδόσφαιρο κόντρα στην Ριέκα και αυτό ήταν στοιχείο που τον ικανοποίησε, ωστόσο τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να μη δεχθούν γκολ. Εγκώμια για Οφόε, Ζιλέ, Ρομαό.

Χάσι

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάσι στη συνέντευξη Τύπου:

Για τις ευκαιρίες που έχασε ο Ολυμπιακός είπε:

Είναι άγραφος κανόνας ότι θα δεχθείς γκολ, όταν χάνεις ευκαιρίες. Η αντίπαλη ομάδα στη μία της ευκαιρία έβαλε γκολ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε. Συνεχίσαμε να παίζουμε. Είμαι ικανοποιημένος από τον Οφόε που γύρισε από τραυματισμό, από τον Ζιλέ που έκανε το πρώτο του παιχνίδι.

Είμαι ικανοποιημένος από τη μαχητικότητα και τη νοοτροπία μας και την εμφάνισή μας, αλλά όχι τόσο από το αποτέλεσμα. Δεν μου αρέσει να κάνω σχόλια για παίκτες μεμονωμένα. Ο Ρομαό βρέθηκε στη σωστή θέση την κατάλληλη στιγμή και σκόραρε. Ίσως είναι αυτή η επόμενη θέση του».

Για το τι είπε στους παίκτες στο ημίχρονο: «Θέλω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε. Στο ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα σίγουρο. Είπα στους παίκτες μου ότι υπάρχουν 45 λεπτά ακόμα σήμερα και άλλα 90 στην Κροατία. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι εκεί. Με την Παρτίζαν στο δεύτερο παιχνίδι δεν παίξαμε καλά, αλλά σήμερα παίξαμε καλά, χάσαμε ευκαιρίες. Είναι πολύ φρέσκια ομάδα και θέλουμε χρόνο, σε αντίθεση με τη Ριέκα, που είναι πολλά χρόνια μαζί.

Ήμασταν πολύ καλύτερη ομάδα. Είχαμε εις βάρος μας σκορ, αλλά έπρεπε να συνεχίσουμε να παίζουμε. Έπρεπε να πιστέψουμε στον εαυτό μας, είχαμε περισσότερη θέληση. Και οι παίκτες που μπήκαν προσέφεραν παρά πολύ».

Για το γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός:

«Γενικότερα στη συγκεκριμένη φάση δεν αμυνθήκαμε. Επιτρέψαμε μόλις μία ευκαιρία και ήμασταν καλοί. Μόνο καλύτεροι μπορούμε να γίνουμε και πρέπει να βρούμε το ρυθμό μας. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, οπότε είμαι ικανοποιημένος».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Θα μας λείψει ο κόσμος μας στην Κροατία. Τους θέλουμε πάντα διπλα μας. Με αυτή τη συμπεριφορά και με αυτή τη στήριξη».

> Σκαρφάλωσε στη 14η θέση της κατάταξης της UEFA η Ελλάδα!

Για το ότι ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή:

«Κάτω από τις συνθήκες που έγινε το ματς, μας δίνει την αυτοπεποίθηση για το επόμενο παιχνίδι. Θα προτιμούσα όμως να μην δεχθούμε γκολ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που γυρίσαμε το ματς και τον τρόπο που παίξαμε».

Για τη συνέχεια:

«Δεν είμαστε ακόμα εκεί που θέλουμε. Θέλουμε να είμαστε πολύ καλύτεροι γιατί είμαστε στον Ολυμπιακό. Μερικοί παίκτες επιστρέφουν από τραυματισμούς, άλλοι ήρθαν λίγο αργότερα. Θα έχουμε την ευκαιρία να παράγουμε το ποδόσφαιρο που εγώ θέλω. Θέλουμε να βελτιώσουμε τη φόρμα μας, τη φυσική κατάσταση και θέλουμε χρόνο. Αυτή τη στιγμή δεν τον είχαμε. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Αυτή η ομάδα πρέπει να μπει στο Champions League, εκεί που ο ρυθμός θα είναι πολύ απαιτητικός.

Για το αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα:

«Δεν νομίζω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Ίσως αν ήταν 4-1, μπορεί…»

> Δείτε τα γκολ και το δοκάρι του Ανδρούτσου που… έσπασαν καρδιές!

Για την Ριέκα:

«Ξέραμε ότι η Ριέκα δεν είχε το μεγάλο όνομα που είχαν άλλες ομάδες. Είναι πολύ σκληρή ομάδα να την αντιμετωπίζεις. Η Σάλτσμπουργκ δεν μπόρεσε να της κάνει πολλές ευκαιρίες. Η Ριέκα είχε να κάνει 43 συνεχόμενα ματς και έχασε από την Ντιναμό. Κοιτάω τις στατιστικές, αλλά δεν τις πιστεύω. Εμείς παίζουμε πάντα για τη νίκη, αλλά δεν θα είναι πάντα εύκολο. Η Ριέκα ήταν ένας πάρα πολύ δυνατός αντίπαλος».