Χάσι: «Δε θέλω να μας επηρεάσει ένα αποτέλεσμα ή δημοσιεύματα»

Χάσι: «Δε θέλω να μας επηρεάσει ένα αποτέλεσμα ή δημοσιεύματα»

Χάσι: «Δε θέλω να μας επηρεάσει ένα αποτέλεσμα ή κάποια δημοσιεύματα»

Ο Μπέσνικ Χάσι ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να ξεχάσουν την εντός έδρας ήττα 3-2 από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και πάρουν τη νίκη στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Χάσι

Ο Κοσοβάρος τεχνικός υπογράμμισε στους «ερυθρολεύκους», πως δεν πρέπει να επηρεαστούν από τα όσα γράφτηκαν για την αναμέτρηση με τους Πορτογάλους. Παράλληλα, τους τόνισε πως δεν πρέπει να επαναλάβουν τα λάθη της αναμέτρησης με τα «λιοντάρια» της Λισσαβόνας.

Αρχικά, ο Χάσι είπε στους παίκτες του:

«Θέλω να είστε πανέτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Δεν πετύχαμε το στόχο μας στο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι, αλλά τώρα έχουμε αγώνα γι’ άλλη διοργάνωση. Θέλουμε τη νίκη κι αυτό που ζητώ από σας είναι να μην επηρεάζεστε απ’ όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν μετά το ματς με τη Σπόρτινγκ».

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ 15/09/2017 με τον Άκη και τον Τάκη! (video)

Στη συνέχεια, ο Κοσοβάρος τεχνικός συμπλήρωσε:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και το ξέρουμε όλοι πολύ καλά. Όταν μια ομάδα κερδίζει τότε όλοι έχουν να πουν και να γράψουν κάτι καλό. Όταν όμως το αποτέλεσμα δεν είναι μια νίκη, τότε αρχίζουν να λέγονται διάφορα. Δε θέλω να επηρεάζουν τη σκέψη σας αυτά που γράφει ο Τύπος. Οι Έλληνες παίκτες μπορούν να διαβάζουν και καθημερινά τον Τύπο και να καταλαβαίνουν τα πάντα, για τους ξένους είναι λίγο διαφορετικό καθώς δεν μπορούν να διαβάσουν τις εφημερίδες αλλά μαθαίνουν πράγματα. Εγώ αυτό που ζητώ απ’ την ομάδα είναι να δώσει τον καλύτερο της εαυτό στο παιχνίδι με τον Αστέρα.

> Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για την Πέμπτη 14/09/2017

Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα περιμένουν για ένα αρνητικό αποτέλεσμα αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Πρέπει να κερδίσουμε για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Είδατε τι γράφτηκε μετά την ήττα μας, στο χέρι μας είναι να αλλάξει το κλίμα και όλοι να τονίζουν πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Επαναλαμβάνω, δε θέλω να μας επηρεάσει ένα αποτέλεσμα ή κάποια δημοσιεύματα».