Ξεκίνησε την προετοιμασία για τον δεύτερο τελικό

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε την Παρασκευή (23/5) στο ΣΕΦ, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον δεύτερο τελικό. “Φοβηθήκαμε να κερδίσουμε”, λένε στον Πειραιά.

ÌÐÁÑÔÆÙÊÁÓ  ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ 1ïò ÔÅËÉÊÏÓ ÐËÅÉ ÏÖ  (BASKET LEAGUE 2013-2014)BARTZOKAS  PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOSΣτο ερυθρόλευκο στρατόπεδο επικρατεί απογοήτευση για την ήττα στον πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό καθώς και οι ίδιοι αναγνωρίζουν πως έχασαν τεράστια ευκαιρία ώστε να κάνουν το break. Αναγνωρίζουν τα λάθη τους και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα δουλέψουν πάνω σε αυτά ώστε να τα διορθώσουν, για να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι στον δεύτερο τελικό στο ΣΕΦ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (26/5) το απόγευμα (19:45).

“Φοβηθήκαμε να κερδίσουμε στο τέλος”, αναφέρουν από την ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ στέκονται ιδιαίτερα και στα τέσσερα καθοριστικά λάθη που έκανε η ομάδα στο ΟΑΚΑ, σε άμυνα και επίθεση, στο τελευταίο λεπτό, μη δείχνοντας τα σωστά αντανακλαστικά, μη έχοντας οι παίκτες καθαρό μυαλό στις αποφάσεις τους.

Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν την Παρασκευή (23/5) δίχως αγωνιστικά προβλήματα, με εξαίρεση τον Βασίλη Καββαδά.

Ο Έλληνας σέντερ ταλαιπωρείται με διάστρεμμα, δεν προπονείται μαζί με την ομάδα και θα χάσει την σειρά των τελικών κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι Πειραιώτες περιμένουν να γεμίσει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και πιστεύουν πως με την στήριξη του κόσμου τους, παίζοντας παράλληλα το καλό μπάσκετ που ξέρουν και μπορούν, θα καταφέρουν κερδίσουν για τρίτη σερί φορά φέτος τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο. Στόχος το 1-1 στη σειρά των playoffs ώστε ο Ολυμπιακός να κυνηγήσει το break στο τρίτο ματς που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0