Τραυματίστηκε και ο Περπέρογλου!

cx

Συνεχίζεται η κακοδαιμονία στον Ολυμπιακό, καθώς στην τελευταία προπόνηση τραυματίστηκε και ο Περπέρογλου! Έντονες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, φόβοι για θλάση, δεν παίζει με Λαμποράλ, εκτός και ο Πρίντεζης, επιστρέφει ο Σπανούλης.

Ο 30χρονος σμολ-φόργουορντ αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και υπάρχουν φόβοι πως έχει υποστεί θλάση! Όπως γίνεται κατανοητό δεν θα παίξει απέναντι στην Λαμποράλ Κούτσα και στον Πειραιά εύχονται, τουλάχιστον, να μην απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Θλάση πρώτου βαθμού ο Πρίντεζης

Απών από την αναμέτρηση με την Λαμποράλ Κούτσα θα είναι και ο Γιώργος Πρίντεζης. Η επίσημη θέση των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τον τραυματισμό του 29χρονου πάουερ-φόργουορντ είναι η εξής, σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας: “ο Πρίντεζης ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από ένα σφίξιμο στη μέση και όλες οι εξετάσεις έδειχναν πως δεν πρόκειται για κοίλη ή κάποιο πρόβλημα στους σπονδύλους. Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο επεξηγηματικός γίνεται αν και δεν είμαι γιατρός, δεν θέλω να μπω σε χωράφια ανθρώπων που είναι επιστήμονες, εγώ δεν είμαι σε αυτή την περίπτωση.

Χθες υπήρξε μια ένδειξη ότι μπορεί να έχει μια μικρή ρωγμή στον χόνδρο ενός πλευρού, υπήρξε ένδειξη επαναλαμβάνω και σήμερα έκανε νέα εξέταση που το απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο. Αυτή τη στιγμή η ιατρική γνωμάτευση, μετά από όλες τις εξετάσεις, επαναλαμβάνω πως πρόκειται για πολύ ιδιαίτερη περίπτωση, οι μαγνητικές, οι αξονικές και το σπινθηρογράφημα που έχει κάνει, δεν έδειχναν στην ουσία τίποτα, αλλά ο Γιώργος συνέχισε να πονάει.

Τελικά κλινικά η τελευταία διάγνωση που έγινε και σήμερα, είναι πως έχει μια θλάση πρώτου βαθμού σε έναν μυ εκεί στη μέση, θα γίνει μια προσπάθεια μήπως και καταφέρουμε να παίξει αύριο, πράγμα που είναι εξαιρετικά αμφίβολο και από εκεί και πέρα δείχνει πως δεν είναι κάτι σοβαρό όσον αφορά ένα κάταγμα ή μια κοίλη που θα μπορούσε να βάλει τον Γιώργο σε πρόβλημα και να μείνει περισσότερο έξω.

Ήταν πονηρός τραυματισμός και όλες οι εξετάσεις δεν είχαν σαφή ένδειξη για το τι πρόκειται να είναι. Έχουν γίνει διαρκώς όλων των ειδών. Έγινε με βάση την πεπατημένη. Έγινε μαγνητική, μετά μπήκαμε σε μια διαδικασία άλλων εξετάσεων, έκανε και σπινθηρογράφημα που ούτε αυτή έδειξε κάτι.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0