Τελειώνει του Σλούκα

Το θέμα Σλούκα που “καίει” τον Ολυμπιακό όλες αυτές τις ημέρες φτάνει στο τέλος του. Σήμερα θα γραφτεί το τελευταίο κεφάλαιο των συζητήσεων.

10485e25fceba925e2c8e02a458cca22_XL

 

Σήμερα είναι η κρίσιμη ημέρα στην υπόθεση παραμονής του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό. Αναμένεται συνάντηση μεταξύ του παίκτη και της διοίκησης των ερυθρόλευκων προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα και να πάμε για άλλα αμέσως μετά.

Ο Έλληνας διεθνής είναι μπερδεμένος μέσα του. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Από τη μία, πιστεύω ότι δεν θέλει να φύγει από το Μεγάλο Λιμάνι. Αν το ήθελε πραγματικά θα είχε δεχθεί αμέσως την πρόταση των Τούρκων και θα είχε ήδη υπογράψει. Από την άλλη, τα λεφτά αλλά και η προοπτική μεγαλύτερης συμμετοχής στη διάρκεια του αγώνα που του προσφέρει ο Ζέλικο είναι πειρασμός. Αν ήταν αδίστακτος θα είχε πάρει την απόφασή του και θα είχε μεταναστεύσει. Αυτό  είναι το μόνο σίγουρο. Δεν είναι ψυχρός επαγγελματίας και το πληρώνει.

Το ό,τι δεν συζητάει την πρόταση του αιώνιου που είναι η καλύτερη οικονομικά, δείχνει έναν χαρακτήρα που δεν θέλει να βιώνει συγκρουσιακές καταστάσεις. Δεν είναι “killer”. Θέλει απλώς να παίζει μπάσκετ που το αγαπάει και είναι τρόπος ζωής για αυτόν. Τώρα που έφθασε η ώρα να διεκδικήσει κάτι περισσότερο… βραχυκύκλωσε. Και κάνει κινήσεις που του υποδεικνύουν οι συμβουλάτορές του, τις οποίες όμως ψυχολογικά δεν μπορεί να τις υποστηρίξει. Με μία βελτιωμένη οικονομικά πρόταση από τους ερυθρόλευκους θα μείνει στους πρωταθλητές Ελλάδος. Αυτό εκτιμώ. Βέβαια τέτοιας ψυχολογίας παίκτες, μη συγκρουσιακοί, ακόμη και όταν θέλουν να αποχωρήσουν δεν θέλουν να το κάνουν με άσχημο τρόπο. Και εκεί γίνεται το μπέρδεμα.

Η διστακτικότητα αυτή δημιουργεί περισσότερα προβλήματα και σε επίπεδο εντυπώσεων ενώ αφήνει πάντοτε πικρίες.

Κοντός ψαλμός αλληλούια. Θα φανεί σύντομα εάν ο παίκτης κωλυσιεργεί γιατί δεν θέλει να φύγει αλλά περιμένει μία καλύτερη πρόταση από τους Πειραιώτες ή αν το έχει πάρει απόφαση να πάει στην Τουρκία και ψάχνει τρόπο να το κάνει «βελούδινα», καταδικασμένος όμως να αποτύχει σε αυτό με την τακτική που επέλεξε λόγω χαρακτήρα.

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0