Στο ΣΕΦ δεν υπήρξε παρανομία Τράκη? (photo)

Έκανε ένσταση ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟ,  για τον αριθμό της αποστολής του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, γύριζε όλο το γήπεδο κρατώντας στα χέρια του τον κανονισμό του πρωταθλήματος που αναφέρει ότι στον πάγκο θα πρέπει να κάθονται 22 άτομα.

a3246_1116251Αυτό που προκαλεί γέλια, είναι πως στον δεύτερο τελικό στο ΣΕΦ, οι «πράσινοι» ήταν παραπάνω από όσους λέει ο κανονισμός του ΕΣΑΚΕ, οι οποίοι μια χαρά καθόντουσαν στον πάγκο, δίχως να βλέπουν το ματς στη φυσούνα, δίχως να… τραμπουκίζονται από τους ανθρώπους ασφαλείας.

Ας μετρήσουμε τους ανθρώπους που απάρτιζαν την αποστολή των «πράσινων» στο φαληρικό κλειστό. Εύκολο είναι και υπάρχει και φωτογραφικό υλικό για όποιον θέλει να δει του λόγου το αληθές. Αρχικά, ξεκινάμε από τους 12 παίκτες που δηλώθηκαν στο φύλλο αγώνος: Χαραλαμπόπουλος Βασίλης, Μπράμος Μάικλ, Κάρι Ραμέλ, Φώτσης Αντώνης, Ούκιτς Ρόκο – Λένι, Λάσμε Στεφάν, Μαυροκεφαλίδης Λουκάς, Διαμαντίδης Δημήτρης, Παππάς Νίκος, Γιάνκοβιτς Βλαδίμηρος, Ματσιούλις Γιόνας, Ράιτ Ζακ.

Οι 5 παίκτες που ήταν στην άκρη του πάγκου και δεν ήταν δηλωμένοι πουθενά, Μπατίστ Μάικ, Γκιστ Τζέιμς, Αποστολίδης Γιώργος,Διαμαντάκος Γιώργος, Σανγκ Πινγκ. Συνεχίζουμε με τους 12 που ήταν υποτίθεται στο τεχνικό τιμ: Αλβέρτης Φραγκίσκος (Προπονητής), Μανωλόπουλος Σωτήρης (Β. Προπονητής), Πρίφτης Δημήτρης (Β. Προπονητής), Παππάς Νίκος  (Β. Προπονητής), Αρώνης Σάββας (Γυμναστής), Τσώλος Ιωάννης (Ιατρός), Μαστρογιαννόπουλος Νίκος (Φυσιοθεραπευτής), Δερμάνης Παρασκευάς (Φροντιστής), Μαντζουρίδης Παναγιώτης (Φροντιστής), Μπουρλάκης Νίκος (Υπ. Γραφείο Τύπου) και Ρεγγίνας Γιώργος (φίλαθλος).

10322705_798735383505247_8126851041867710534_n

Επειδή είναι απλοί οι αριθμοί και η πρόσθεση, το σύνολο της αποστολής του ΠΑΟ που ήρθε στο ΣΕΦ για τον δεύτερο τελικό και έκατσε στον πάγκο της ομάδας του ήταν 29 άτομα! Τότε δεν υπήρξε παρανομία από την πλευρά των «πρασίνων»;

πηγή: gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0