Στο Ολυμπιακό για τα επόμενα 7 χρόνια Ο Ντζανάν Μούσα

Ο Ντζανάν Μούσα θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα επτά χρόνια, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” υπέγραψαν συμβόλαιο με τον 15χρονο Βόσνιο γκαρντ.

musa

Στον Ολυμπιακό δεν νοιάζονται μόνο για το παρόν. “Κοιτάζουν” και το μέλλον της ομάδας. Έτσι, μετά τη μεταγραφή του Βασίλη Μουράτου, το περασμένο καλοκαίρι, σειρά πήρε ένας ακόμα φέρελπις γκαρντ, ο Ντζανάν Μούσα (15 χρονών, 2.03 ύψος).

Όπως αναφέρει η haber.ba, o 15χρονος είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Βοσνίας και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας. Ο ίδιος έχει συμφωνήσει με τους “ερυθρόλευκους” σε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας.

ve

Όσο για τον Ολυμπιακό, έχει φροντίσει για την άφιξη του παίκτη. Ο Μούσα με την άφιξή του στην Ελλάδα θα βρει σχολέίο και μέχρι να κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας θα μένει με την μητέρα του, ενώ στη συνέχεια θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, το οποίο θα είναι διάρκειας 5 ετών, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Κος, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο νεαρός άσος.

Ο Βόσνιος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα όχι μόνο στη χώρα του, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, με τους ειδικούς να προβλέπουν λαμπρή καριέρα. Γεννήθηκε στο Μπίχατς και από 13 χρονών βρίσκεται στο Σεράγιεβο, όπου και κατοικεί μέχρι στιγμής.

Ο Ντζανάν Μούσα εν δράσει:

[youtube id=”5bAzSOCQdgI” width=”620″ height=”360″]

 

πηγή: Sport24

Share and Enjoy !

0Shares
0 0