Σίμονς: “Έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό”

simons

Διαβάστε τι είπε ο Σέντρικ Σίμονς για την επιστροφή του στην ενεργό δράση.

“Αισθάνομαι καλά τον ώμο μου. Βρίσκομαι βέβαια σε στάδιο αποθεραπείας, αλλά δεν αισθάνομαι πόνους και το σίγουρο είναι πως όσο περνάει ο καιρός θα είμαι όπως πρέπει. Το σημαντικό όμως είναι πως νιώθω δυνατά τα πόδια μου. Αντιμετωπίζω την επιστροφή μου στην αγωνιστική δράση σαν μία νέα αρχή”, σχολίασε ο Σέντρικ Σίμονς και συνέχισε:

“Το σημαντικό για εμένα είναι το ψυχολογικό κομμάτι. Δηλαδή, να μπαίνω στα ματς και να κάνω το παιχνίδι μου, δίχως να αισθάνομαι φόβο μήπως τραυματιστώ πάλι ή να έχω άγχος μήπως κάνω κάτι λάθος.  Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να μπαίνω δυνατά στις μονομαχίες και να μείνω πιστός στον ρόλο μου.

Επιστρέφω σε ένα ματς όπου τραυματίστηκα στον πρώτο γύρο, αλλά σε ενδεχόμενο που βγει και πάλι η Σιένα σε αιφνιδιασμό δεν θα διστάσω να μαρκάρω. Ίσως αυτή την φορά να επιχειρήσω να κάνω φάουλ με τον άλλο ώμο (γέλια, διότι είχε χτυπήσει σε παρόμοια φάση στην Ιταλία), Δεν ξέρω, αλλά θα είναι μία γρήγορη απόφαση. Θα προσπαθήσω να παίξω καλή άμυνα, αυτό είναι το σίγουρο”.

Σε ερώτηση για το αν θα είναι απόλυτα έτοιμος κόντρα στον Παναθηναϊκό σχολίασε: “Ναι, πιστεύω πως μπορώ να παρουσιαστώ έτοιμος στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Έχουμε δύο εβδομάδες μέχρι τότε. Αυτή την περίοδο συμμετέχω κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας, δουλεύω και προσπαθώ να επανέλθω σε καλή κατάσταση, ώστε να βοηθήσω τον Ολυμπιακό όσο χρειαστεί. Έστω για τέσσερα-πέντε λεπτά”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0