Σερμαντίνι:”θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό”

Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι έδωσε την υπόσχεση πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του,σε εφημερίδα της Αραγονίας.110826

Ο Γεωργιανός σέντερ δήλωσε:«Η θητεία μου στη Σαραγόσα τελείωσε, αλλά ήταν πολύ όμορφη και ένιωσα σαν στο σπίτι μου, τόσο στην ομάδα όσο και στην πόλη. Πηγαίνω στον Ολυμπιακό, όπου ανήκα και πέρσι. Ξέρω το προπονητικό τιμ, κάποιους από τους παίκτες και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, όπως έκανα και στη Σαραγόσα». 

Στη συνέχεια  ευχαρίστησε τους ανθρώπους της πρώην ομάδας του. «Πρέπει να ευχαριστήσω τον προπονητή, Χοσέ Λουίς Αμπός, γιατί είναι από τους κορυφαίους και ξέρει πώς να χειρίζεται την ομάδα, πώς να αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι και κατάφερε να μου βγάλει τον καλύτερό μου εαυτό και με έκανε καλύτερο παίκτη. Επίσης ευχαριστώ όλα τα μέλη της ομάδας. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω μια στιγμή από τη θητεία μου στη Σαραγόσα. Και οι έξι μήνες μου στην ομάδα ήταν πολύ όμορφοι».

Φυσικά, δεν ξέχασε και τους οπαδούς της Σαραγόσα που τον αγάπησαν. «Κοιτάξτε το κινητό μου, πόσα μηνύματα έχω δεχτεί από φιλάθλους που με ευχαριστούν, μου εύχονται καλή τύχη, άλλους που μου ζητούν να μείνω. Όμως έτσι είναι η ζωή και η δουλειά μας. Τους ευχαριστώ για όλα και μακάρι να συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα, γιατί τους χρειάζεται».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0